Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/svietimas/64383/metini-studiju-finansavima-magistrantui-skirsianti-western-union-mus-domina-studentai-norintys-keisti-pasauli/spausdinti/

Metinį studijų finansavimą magistrantui skirsianti „Western Union“: mus domina studentai, norintys keisti pasaulį

Publikuota: 2018-07-18 17:26
Tematika: Švietimas, studijos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Vis daugiau verslo įmonių siekia bendradarbiavimo su aukštosiomis mokyklomis – įsitraukdami į studijų organizavimo procesu, teikdami temas baigiamiesiems projektams, priimdami studentus praktikai, steigdami stipendijas ar skirdami studijų finansavimą pasirinktų studijų programų studentams. Būtent pastaruoju aspektu paremtas Kauno technologijos universiteto Matematikos ir gamtos mokslų fakulteto (KTU MGMF) ir „Western Union“, viena didžiausių tarptautinių įmonių Lietuvoje, bendradarbiavimas.

Metinį studijų finansavimą magistrantui skirsianti „Western Union“: mus domina studentai, norintys keisti pasaulį

„Western Union“ įsipareigojo 2018 m. į „Didžiųjų verslo duomenų analitikos“ magistro studijų programą Vilniuje įstojusiam studentui skirti metinį studijų finansavimą.

„Geriausia investicija yra investicija į žmogų, į jo kompetencijų auginimą, nes būtent žmogus kuria naujas technologijas, vysto verslą, kuria mokslą ir savo sprendimais prisideda prie visuomenės gerovės kūrimo“, – sako sutartį pasirašiusi KTU MGMF dekanė doc. dr. Bronė Narkevičienė.

„Toks socialinės atsakomybės ir plataus mąstymo pavyzdys, koks yra „Western Union“ sprendimas teikti paramą magistrantūros studijoms, labai svarbus tiek konkrečiam studentui, tiek universitetui, tiek visuomenei, nes demonstruoja bendrystės ir savitarpio paramos galią“, – tikina dekanė.

Matematikos krypties studijų programų vadovė doc. dr. Jurgita Dabulytė-Bagdonavičienė sako, kad universitetuose formuojasi asmenybės, kursiančios šalies ateitį, todėl investuoti į jauną žmogų verta.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!