Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/svietimas/61386/prasideda-nemokami-praktiniai-mokymai-gpais-isoriniams-vartotojams/spausdinti/

Prasideda nemokami praktiniai mokymai GPAIS išoriniams vartotojams

Publikuota: 2017-10-26 12:13
Tematika: Švietimas, studijos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Aplinkos ministerija nuo lapkričio mėnesio rengia Vieningos gaminių, pakuočių ir atliekų apskaitos informacinės sistemos (GPAIS), kuri pradės veikti 2018 m. sausio 1 d., išoriniams vartotojams nemokamus praktinius mokymus, kaip naudotis šia sistema.

Mokymai vyks Aplinkos ministerijoje (A. Jakšto g. 4). Jie skirti šešioms temoms. Tai gaminių, pakuočių tiekimo rinkai apskaita, atliekų vežimo lydraščio ir atliekų tvarkymo apskaitos dokumentų rengimas, atliekų vežimo lydraščio ir atliekų susidarymo apskaitos dokumentų rengimas, atliekų sutvarkymą įrodančių dokumentų rengimas, tarpvalstybinių atliekų vežimų dokumentų rengimas, gamintojų ir importuotojų organizacijų.

Į mokymus reikia registruotis elektroniniu paštu gpais@algoritmusistemos.lt ir nurodyti dalyvio vardą ir pavardę, juridinį asmenį, kuriam atstovaujama, kontaktinį elektroninio pašto adresą ir telefono numerį, pageidaujamą mokymų temą.

Užsiregistravusiems bus paskirta konkreti mokymų data, kuri bus pranešta jų nurodytu elektroniniu paštu. Dėl riboto vietų skaičiaus į mokymus prašoma registruoti ne daugiau kaip po du žmones iš vienos įmonės, įstaigos ar organizacijos. Išsamesnės informacijos galima teirautis tel. (8 5) 273 4181.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!