Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/svietimas/6133/isaiskinti-studentisko-sachmatu-turnyro-nugaletojai/spausdinti/

Išaiškinti „Studentiško šachmatų turnyro“ nugalėtojai

Publikuota: 2006-12-02 08:25
Tematika: Švietimas, studijos
Inf. šaltinis: el. paštas KTU Telekomunikacijų ir elektronikos fakulteto studentų atstovybė RAFES

KTU telekomunikacijų ir elektronikos fakulteto studentų atstovybė Rafes jau šeštus metus iš eilės oraganizuoja šį renginį skirtinguose Kauno pramogų centruose, šiais metais lapkričio 28-30d. turnyras vyko boulingo klube „Švyturys“.

Pirmą dieną pažaisti šachmatais susirinko 25 studentai iš įvairių Kauno universitetų, kurie žaidė pagal naują programą „swiss perfect“. Šiais metais mėgėjai galėjo žaisti kartu su profesionalais. Apdovanojimai, kuriuos įsteigė kompanija „Acme“ buvo įteikiami atskirai profesionalų ir mėgėjų pirmosioms trims vietoms. Pirmąją vietą profesionalų turnyre užėmė Airidas Savickas, o mėgėjų – Virgilijus Maštaitis. Turnyre dalyvavo ir keletas panelių - šauniai pasirodžiusi Viktorija Dainoraitė užėmė antrąją vieta profesionalų turnyre. Nugalėtojų gretose buvo ir tokių, kurie šiame turnyre dalyvauja jau trečius ar net penktus metus. Šių metų antros vietos nugalėtojas mėgėjų turnyre, Merūnas Liaučys, pajuokavo, kad jau turi pirmos ir antros vientos apdovanojimus ir jo kolekcijoje trūksta tik paskutiniojo diplomo.


„Žaisti šį intelektualų žaidimą turėtų pamėginti visi, nes tai ne tik geras laiko praleidimas bei proto lavinimas, bet ir investicija į ateitį, nes mūsų gyvenimas lyg šachmatų lenta -visada turime numatyti kelis ėjimus į priekį.“ – teigė renginyje apssilankęs šachmatų federacijos prezidentas A. Butnorius.

Šių metų renginį papildė Smiginio turnyras, kuriame susirungė 28 studentai, o taikliausiu buvo pripažintas Adomas Ratkevičius.

Po apdovanojimų visi žaidėjai ir renginio svečiai buvo pavaišinti tortu, kuris atrodė kaip šachmatų lenta. Paklausti ar yra patenkinti šių metų prizais, visi sutartinai tai patvirtino ir sakė, kad šias metais renginys jiems labai patiko dėl naujos sistemos, bei dėl pasirinktos vietos.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!