Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/svietimas/61077/telia-steigia-busimu-it-specialistu-akademija/spausdinti/

„Telia“ steigia būsimų IT specialistų akademiją

Publikuota: 2017-09-28 19:14
Tematika: Švietimas, studijos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Šiandien startuoja „Telia“ mokymų programa „Telia“ IT Akademija“, skirta jauniems specialistams, savo ateitį siejantiems su IT paslaugų valdymu arba verslo taikomųjų programų sritimi. Pusę metų trunkančią mokymų programą šiemet pradės pirmieji 30 atrinktų kandidatų. Geriausieji bus pakviesti nuolat dirbti „Telia“.

„Padėtis darbo rinkoje yra itin konkurencinga: dėl gerų IT srities darbuotojų tenka pakovoti, o šių specialistų paklausa Lietuvoje auga itin greitai. Matydami tokią situaciją ėmėmės veiksmų – norime investuoti ir ugdyti jaunus žmones patys. „Telia“ dirba patyrusių IT profesionalų komanda, kuri pasiruošusi savo žiniomis dalintis su kitais. Ši programa taip pat leis mums užsiauginti geros kompetencijos būsimų darbuotojų, kurie galės sėkmingai įsilieti į dinamišką telekomunikacijų sektorių“, – sako Ramūnas Bagdonas, „Telia“ žmogiškųjų išteklių padalinio vadovas.

„Telia“ IT Akademija“ mokymų programa iš viso truks 6 mėnesius. Ji apims teorinį ir praktinį ugdymą. Programos studentai galės rinktis iš dviejų mokymosi krypčių – IT paslaugų valdymo ir SAP. Pastaroji – unikali, ją studentams išskirtinai siūlo tik „Telia“ IT Akademija“.

Ambicingiausiems studentams „Telia“ pasiūlys apmokamas trijų mėnesių stažuotes, kurios ir užbaigs visą mokymosi etapą. Be to, Pasak R. Bagdono, ši programa – ir puikus karjeros tramplynas jauniems specialistams, nes geriausieji bus pakviesti prisijungti prie bendrovės IT specialistų komandos.

„Profesionalu sėdint tik universiteto suole tapti sunku. Mūsų mokymų tikslas – leisti žinias ir įgūdžius taikyti praktiškai, nes toks tobulėjimas yra efektyviausias ir labiausiai motyvuojantis“, – sako R. Bagdonas.

Norintys stoti į „Telia“ IT Akademiją“ savo CV ir trumpą motyvacinį laišką bendrovei gali siųsti iki spalio 15 dienos. Planuojama, kad mokymai prasidės spalio 25-ąją.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!