Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/svietimas/60684/skaitmenines-komunikacijos-programa-jav/spausdinti/

Skaitmeninės komunikacijos programa JAV

Publikuota: 2017-08-30 22:21
Tematika: Švietimas, studijos
Inf. šaltinis: Eurodesk Lietuva

Programa „Skaitmeninės komunikacijos tinklas“ kviečia dalyvauti visus, dirbančius su skaitmeniniais įrankiais ir beveik 3 savaites praleisti Jungtinėse Amerikos Valstijose, kur dalyviai stažuosis įvairiose įmonėse ir medijų kompanijose, veikiančiose jų profesinėje srityje.

Skaitmeninės komunikacijos programa JAV

Ši programa yra skirta žurnalistams, verslo įmonių darbuotojams, komunikacijos specialistams, dirbantiems žiniasklaidos priemonėse, nevyriausybinėse organizacijose, komunikacijos agentūrose, vykdantiems įvairius socialinius projektus ir kampanijas.

Svarbiausia, kad visi šie darbuotojai, nepriklausomai nuo to, kokiame sektoriuje dirba, naudotųsi įvairiais skaitmeniniais komunikacijos įrankiais ir metodais, kurtų skaitmeninius produktus, kampanijas ir pan.

Dalayviai, teikiantys paraišką dalyvauti programoje, turi dirbti ir gyventi nurodytose valstybėse (tarp jų – ir Lietuva), turėti darbo patirties ir, pildant dalyvio anketą, atskleisti susidomėjimą ir kompetencijas dalyvauti programoje ir potencialą pasinaudoti visomis jos teikiamomis galimybėmis.

Programoje dalyvauti bus atrinkta 16 dalyvių, jos trukmė – 18 dienų. Paraiškas galima pildyti iki 2017 m. rugsėjo 22 d.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!