Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/svietimas/60116/man-20-keli-festivalyje-lijot-vasara/spausdinti/

„Man 20-keli“ festivalyje „LiJOT Vasara“

Publikuota: 2017-07-12 13:01
Tematika: Švietimas, studijos
Inf. šaltinis: Eurodesk Lietuva

Lietuvos jaunimo organizacijų tarybos organizuojamas festivalis „LiJOT Vasara“ šiais metais kvies į diskusijas ir paskaitas. Galimybių ir istorijų palapinėse vyks susitikimai ir pokalbiai, vieną jų – organizuos laidos „Man 20-keli“ autorius Karolis Vyšniauskas ir kvies į susitikimą su Tūkstantmečio kartos atstovais.

„Man 20-keli“ festivalyje „LiJOT Vasara“

Tūkstantmečio karta yra žmonės, gyvenantys interneto virtualybėje. Jų sėkmės istorijos yra neįtikėtinos. Jie dažniausiai nežino, ką veiks rytoj ir kuo bus užaugę, tačiau šiandien veikia tai, ką labiausiai mėgsta ir garsina ne tik savo vardą, veiklą, bet ir šalį.

LiJOT Vasaros metu „Man 20-keli“ diskusijoje dalyvausiančios Rasa Syminaitė ir Eglė E. Murauskaitė – dalinsis ne tik įkvėpimu ir savo istorijomis, bet ir atsakys į visus įdomius tau kylančius klausimus.

Rasa Syminaitė įkūrė savo pirmą verslą, būdama septynerių ir tai buvo... lošimo namai. Vėliau norėdama sujungti kūrybą ir verslo žinias, ji studijavo kūrybines industrijas, komunikaciją ir verslo plėtrą Vilniuje, Malaizijoje ir Belgijoje, tapo video agentūros „Turbo agency“ bendraįkūrėja. Vėliau stažavosi Londone, Tailande bei Niujorke, o dabar, grįžusi į Lietuvą, yra aktyviai įsitraukusi į „TEDxVilnius“ veiklą bei įvairius marketingo projektus. Rasai didžiausi malonumai gyvenime yra viską skaityti, visur plaukioti, su visais bendrauti ir... planuoti, o kas gi bus toliau.

Eglė E. Murauskaitė – Merilando universiteto vyr. mokslininkė ICONS projektui (JAV), atsakinga už krizių simuliacijų kūrimą ir įgyvendinimą Europoje. Įgijusi saugumo studijų magistro laipsnį Paryžiaus Science Po universitete, ji jau daugiau nei 8 metus dirba su tarptautinio saugumo ir nekonvencinių grėsmių klausimais. Eglės tarptautinė patirtis apima daugiau nei 10 metų darbo ir studijų Olandijoje, Egipte, Australijoje, JAV ir kitose šalyse.

Ir... Rasai ir Eglei tik 20-keli!

LiJOT Vasara“ vyks Zalensų sodybos slėnyje Kauno rajone 2017 m. liepos 14–16 d. Užsiregistruoti ir dalyvauti dar ne vėlu!

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!