Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/svietimas/58565/karjera-it-pradek-nortal-vasaros-universitete/spausdinti/

Karjerą IT pradėk „Nortal“ vasaros universitete

Publikuota: 2017-03-06 12:18
Tematika: Švietimas, studijos
Inf. šaltinis: Eurodesk Lietuva

„Nortal“ yra estų kompanija, kurios padaliniai veikia keliuose žemynuose – nuo Kauno, Talino, Helsinkio iki Dubajaus. Šiuo metu kompanija kviečia pasinaudoti nemokama galimybe ir dalyvauti vasaros universitete!

„Nortal“ vasaros universitetas kviečia visus IT sektoriuje savo karjerą planuojančius talentus, studentus, pradedančius dirbti informacinių technologijų srityje. Iš pradžių – savaitė intensyvių mokymų Estijoje, tada – apmokama praktika ir darbas su realiais projektais, kuriant produktus esamiems įmonės klientams.

Vienas „Nortal“ kompanijos padalinių yra Vilniuje, todėl dalyvauti vasaros universiteto programoje kartu su estais, suomiais ir latviais kviečiami ir mūsų šalies piliečiai. Jei tau kylą klausimų ar ši galimybė tau atneš tokios naudos, kokios tikiesi ir nori išsamios konsultacijos, apsilankyk „Nortal“ organizuojamoje informacijos dienoje, kuri vyks 2017 m. kovo 23 d. 16:00 B. Radvilaitės g. 1, Vilniuje. Išankstinė registracija nereikalinga.

„Nortal“ vasaros universitete gali dalyvauti visi studentai, jauni profesionalai ar ketinantys tokiais tapti, iš Lietuvos, Estijos ir Suomijos. Įvykdę bandomąją užduotį ir interviu etapą, vasaros universiteto programos dalyviai gauna realų apmokamos praktikos / darbo pasiūlymą ir pradeda įgyvendinti skirtas užduotis. Vilniuje dirbsiantys gali būti: programuotojai, sistemų analitikai ir kokybės užtikrinimo specialistai (angl. JAVA or .NET developers, Systems Analysts, QA specialists).

  • Užsiregistruoti dalyvauti programoje galima iki 2017 m. balandžio 9 d.
  • 2017 m. balandžio 13 d. visiems užsiregistravusiems el. paštu išsiunčiamos bandomosios užduotys, kurias atlikti reikia per 3 dienas.
  • Jei sėkmingai įvykdysi užduotį, būsi kviečiamas į susitikimą 2017 m. gegužės 1–19 d.
  • Ne vėliau nei 2017 m. gegužės 19 d. sužinosi, ar esi kviečiamas dalyvauti vasaros universiteto programoje ir, jei atsakymas bus teigiamas, 2017 m. birželio 12–16 d. praleisi „Nortal“ vasaros universitete Estijoje ir pradėsi įgyvendinti konkrečius darbus.
  • Po vasaros universiteto prasidėsiančios praktikos / darbo pradžia bus sutarta individualiai su kiekvienu dalyviu. Darbas vyks biure Vilniuje, jei taip pasirinksi.

Visą aktualią informaciją apie programos pasiūlymus gali rasti „Nortal“ vasaros universiteto tinklalapyje.

Registracija, dalyvavimas programoje, atvykimas į Estiją, apgyvendinimas ir maitinimas vasaros universiteto metu yra visiškai nemokami.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!