Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/svietimas/57689/studijuoji-fizika-ar-it-keliauk-i-ziemos-mokykla-austrijoje/spausdinti/

Studijuoji fiziką ar IT? Keliauk į žiemos mokyklą Austrijoje

Publikuota: 2016-12-22 07:05
Tematika: Švietimas, studijos
Inf. šaltinis: Eurodesk Lietuva

Studijuoji fiziką, informacines technologijas, elektros inžineriją, mechatroniką? Praleisk savaitę Austrijoje su kolegomis iš visos Europos.

Aukštesniųjų pakopų studentai, besimokantys magistrantūroje arba doktorantūroje, kviečiami atvykti žiemos mokyklą Austrijoje, Vilache. Dalyvavimas stovykloje nemokamas, apgyvendinimo išlaidas dengia organizatoriai.

2017 m. vasario 27 d. – 2017 m. kovo 3 d. Austrijoje visi žiemos mokyklos dalyviai ne tik turės nuostabią galimybę grožėtis kalnų viršūnėmis, bet ir pagilinti savo profesines žinias, susipažinti su vienos didžiausių industrinių kompanijų Austrijoje „Infineon Austria“ veikla, išklausyti kolegų, dėstytojų, savo srities profesionalų iš visos Europos pranešimų ir užmegzti vertingas partnerystes.

Studijuoji fiziką ar IT? Keliauk į žiemos mokyklą Austrijoje

Visiems dalyviams bus išduodami dalyvavimą liudijantys sertifikatai.

Ruošk paraišką: motyvacinį laišką, gyvenimo aprašymą, jau įgytus sertifikatus ir kt. profesinius interesus liudijančius dokumentus el. paštu.

Visą aktualią informaciją gali rasti organizatorių tinklalapyje.

Pasiūlymas galioja iki 2017 m. sausio 15 d.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!