Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/svietimas/57677/studijuoji-inzinerija-atlik-praktika-japonijoje/spausdinti/

Studijuoji inžineriją? Atlik praktiką Japonijoje

Publikuota: 2016-12-21 09:16
Tematika: Švietimas, studijos
Inf. šaltinis: Eurodesk Lietuva

Japonija – viena patraukliausių šalių žmonėms, ieškantiems galimybių dirbti ir savo ateitį sieti su moderniosiomis technologijomis. Jei visada svajojai tobulėti būtent šioje srityje, nori išvykti aplankyti Tolimuosius Rytus, išmokti japonų kalbą ir įgyti vertingų profesinių žinių, pasinaudok galimybe metams išvykti į pažangos šalį – Japoniją.

„Vulcanus“ programa kviečia į Japoniją atvykti studentus, studijuojančius inžineriją, kompiuteriją ar pan. sričių mokslus.

Studijuoji inžineriją? Atlik praktiką Japonijoje

Jei turi galimybę išvykti metams, esi paskutinių kursų studentas universitete, esi motyvuotas, kalbi anglų k., gebi prisitaikyti prie naujų kultūros ypatumų, esi pasiryžęs išmokti japonų k. ir megzti ryšius su vietiniais, pildyk prašymą ir pasinaudok šia galimybe.

ES skiriama stipendija, dengiamos kelionės ir pragyvenimo išlaidos Japonijoje, šią programą finansuoja ES–Japonijos pramonės kooperacijos centras ir kompanija Japonijoje, kurioje bus atliekama praktika.

Prašymą galima pildyti iki 2017 m. sausio 20 d.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!