Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/svietimas/57415/laimek-google-stipendija-nauji-metai-naujos-galimybes/spausdinti/

Laimėk „Google“ stipendiją: nauji metai – naujos galimybės

Publikuota: 2016-12-03 14:41
Tematika: Švietimas, studijos
Inf. šaltinis: Eurodesk Lietuva

Tarptautinė kompanija „Google“ suteikia daug galimybių jauniems žmonėms, siūlydama įvairaus pobūdžio mokymosi ir tobulėjimo būdus. Vienas jų – konkursas „Google“ stipendijai laimėti, kurio nugalėtojas bus pakviestas prisijungti prie vienos populiariausių pasaulyje mobiliųjų įrenginių operacinės sistemos – „Android“ vystymo.

Ši stipendija – išskirtinė galimybė ES piliečiams. Tiesa, stipendijos yra kelių rūšių ir gali būti suteikiamos labai įvairių gebėjimų pretendentams.

Pradedančiojo stipendija suteikiama programavimo pagrindų ir patirties neturintiems jauniems žmonėms, kurie galės įgyvendinti savo idėjas – sukurti savo pirmąją mobiliąją programėlę, išmokti programuoti, konsultuotis su mokytojais.

Pažengusiųjų stipendija skirta turintiems daugiau nei metus programavimo patirties. Tai puiki galimybė gauti įgūdžius patvirtinantį sertifikatą iš „Google“ ir tapti geidžiamu darbuotoju darbo rinkoje.

Teikti paraišką stipendijai laimėti galima iki 2016 m. gruodžio 18 d.

Visą informaciją gali rasti udacity.com tinklalapyje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!