Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/svietimas/5524/svietimo-ir-mokslo-ministre-roma-zakaitiene-pasveikino-atradusius-sekme-lietuvoje/spausdinti/

Švietimo ir mokslo ministrė Roma Žakaitienė pasveikino atradusius sėkmę Lietuvoje

Publikuota: 2006-09-24 08:36
Tematika: Švietimas, studijos
Inf. šaltinis: el. paštas LR švietimo ir mokslo ministerija

Švietimo ir mokslo ministrė Roma Žakaitienė projekto „Atrask save Lietuvoje“ partneriams - rajoninių laikraščių atstovams įteikė padėkos raštus, taip pat įteikė atminimo ženklelius projekto dalyviams – išrinktiems kaip rajono sėkmingiausieji.

„Esu laiminga, galėdama padėkoti ir pasveikinti sėkmingiausius šalies žmones ir projekte dalyvavusių regioninius leidinius. Jūsų dėka su geros patirties, sėkmės istorijomis susipažino tūkstančiai skaitytojų“, - sveikindama sakė ministrė R. Žakaitienė.

Projekto esmė buvo išrinkti sėkmingiausius, visuomenės gerbiamus žmones, kurie gyvena įvairiuose Lietuvos vietovėse ir pateikti jų patirtį. Visą vasarą rajonų leidiniai publikavo straipsnius, interviu su šiais žmonėmis, pasakojo, kaip rajone galima surasti sėkmę, kokiomis sėkmės formulėmis šie žmonės vadovaujasi, ką iš jų patirties galima perduoti jaunimui.

Projekte partneriais sutiko būti per 50 skirtingų Lietuvos rajoninių laikraščių, kurie rinko du sėkmingiausius rajono žmones – pelniusius didžiausią vietos bendruomenės pagarbą už darbus, atsidavimą savo profesijai, šeimai. Vieną kandidatą rinko skaitytojai, siųsdami laiškus, sms, kitą kandidatą rinko rajono profesinio rengimo įstaigos.

Projekto „Atrask save Lietuvoje“ tikslas – stiprinti pilietiškumą, pateikti jaunimui geros patirties pavyzdžių apie galimybes gyventi ir dirbti Lietuvoje. Projekto iniciatorius – Švietimo ir mokslo ministerija.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!