Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/svietimas/5317/nepasiturinciu-seimu-vaikams-dovanu-cekiai-mokyklinems-prekems-isigyti/spausdinti/

Nepasiturinčių šeimų vaikams – dovanų čekiai mokyklinėms prekėms įsigyti

Publikuota: 2006-09-01 17:20
Tematika: Švietimas, studijos
Inf. šaltinis: Vilniaus miesto savivaldybė

Nuo pirmadienio, rugsėjo 4 dienos, nepasiturinčios šeimos gaus dovanų čekius vaikų mokyklinėms prekėms įsigyti. Šeimos, nespėjusios pateikti prašymų dėl aprūpinimo mokinio reikmenimis, iki rugsėjo 8 dienos dar gali kreiptis į savo seniūnijų Socialinės paramos centro darbuotojus.

Šeimoms, kurios Socialinės paramos centrui jau yra pateikusios prašymus, Vilniaus miesto seniūnijų gyventojus aptarnaujantys socialiniai darbuotojai perduos dovanų čekius. Kiekvienam vaikui skiriamas 300 Lt vertės dovanų čekis, už kurį iki rugsėjo 20 dienos mokinio reikmenų bus galima įsigyti prekybos centre „Maxima Bazė“ (Savanorių g. 247, Vilnius). Čia bus galima išsirinkti įvairių vadovėlių, pratybų ir kitų sąsiuvinių, žemėlapių ir atlasų, piešimo priemonių, drabužių ir avalynės, kuprinių, portfelių, kitų kanceliarinių priemonių.

Parama skiriama nepasiturinčioms šeimoms, kurių pajamos vienam šeimos nariui per mėnesį neviršija 330 Lt. Iš viso paramą planuojama suteikti apie 1500 sostinės moksleivių.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!