Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/svietimas/4624/sostines-mokykloms-nauji-baldai-ir-mokomosios-kompiuterines-programos/spausdinti/

Sostinės mokykloms – nauji baldai ir mokomosios kompiuterinės programos

Publikuota: 2006-06-10 09:07
Tematika: Švietimas, studijos
Inf. šaltinis: Vilniaus miesto savivaldybė

Iki kitų mokslo metų pradžios sostinės mokyklos gaus naujų mokyklinių baldų bei mokomųjų kompiuterinių programų. Vilniaus miesto tarybos sprendimu baldai ir programinė įranga bus perimta iš Švietimo ir mokslo ministerijos.

Iš Ministerijos Švietimo aprūpinimo centro perimtas 31 naujų mokyklinių baldų komplektas bus paskirstytas keturiolikai Vilniaus miesto mokyklų, dalyvavusių 2002–2005 metais įgyvendintoje Mokyklų tobulinimo programoje. Pernai daugumai sostinės mokyklų buvo paskirstyta 130 naujų baldų komplektų su vienviečiais ir dviviečiais stalais.

Mokomosios kompiuterinės programos bus perimtos iš Ministerijos Švietimo informacinių technologijų centro ir perduotos kiekvienai Vilniaus bendrojo lavinimo mokyklai. Ši programinė įranga mokykloms perduodama pagal Švietimo ir mokslo ministerijos įgyvendinamą programą „Švietimas informacinei visuomenei“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!