Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/svietimas/4354/vyriausybe-ir-toliau-rems-europos-humanitarinio-universiteto-veikla/spausdinti/

Vyriausybė ir toliau rems Europos Humanitarinio universiteto veiklą

Publikuota: 2006-05-09 14:30
Tematika: Švietimas, studijos
Inf. šaltinis: Lietuvos Respublikos Vyriausybė

Ministras Pirmininkas Algirdas Brazauskas šiandien priėmė Europos Humanitarinio universiteto (EHU) tarptautinės donorų konferencijos narius.

Susitikimo metu donorų konferencijos nariai dėkojo Lietuvos Vyriausybei už paramą EHU. Žinia, EHU dabar veikia M.Romerio teisės universiteto patalpose. Donorų konferencijos nariai taip pat kreipėsi į Vyriausybės vadovą, prašydami skirti didesnes patalpas, nes ketinama naujais mokslo metais priimti daugiau studentų.

Susitikimo metu buvo pabrėžta EHU svarba, siekiant priartėti prie ES demokratijos standartų. Premjeras pareiškė, kad Vyriausybė ir toliau ketina skirti dėmesį EHU, tačiau paprašė, kad kuo greičiau būtų pateikta tolesnė universiteto veiklos programa, kurioje atsispindėtų lėšos, kurias mokymo programoms ir įrangai planuoja skirti donorai, kaip numatoma didinti studentų skaičių, kad jau šiais metais, tikslinant biudžetą būtų galima numatyti lėšas.

Tarptautinės donorų konferencijos dalyviai pažadėjo pateikti tokią programą, mat ji - artimiausių 4 metų - bus svarstoma šiandien vyksiančioje konferencijoje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!