Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/svietimas/4353/skelbiama-moksleiviu-atranka-i-verslo-mokykla-2006/spausdinti/

Skelbiama moksleivių atranka į „VERSLO MOKYKLĄ 2006“

Publikuota: 2006-05-09 14:27
Tematika: Švietimas, studijos
Inf. šaltinis: Almos Adamkienės labdaros ir paramos fondas

Almos Adamkienės labdaros ir paramos fondas ir fondas „Consummo“ skelbia švietimo projekto „Verslo mokykla 2006“ pradžią. „Verslo mokykla“ – tai antrus metus iš eilės labdaros fondų organizuojama verslo stovykla moksleiviams, suteikianti galimybę auklėtiniams iš įvairių Lietuvos mokyklų susipažinti su verslo ir politikos pagrindais, susitikti su įmonių vadovais ir įgyti praktinių įgūdžių.

Šiais metais dalyvių laukia staigmena - „Verslo mokykloje 2006“ galės mokytis moksleiviai ne tik iš Almos Adamkienės labdaros ir paramos fondo remiamų kaimo mokyklų, bet ir iš bet kurios Lietuvos vidurinės mokyklos. Projekte dalyvauti bus pakviesta 30 moksleivių: 20 iš p.A.Adamkienės fondo globojamų kaimo mokyklų ir 10 iš bet kurios Lietuvos vidurinės mokyklos.

Renginio organizatoriai jau skelbia projekto dalyvių atranką. „Verslo mokykloje“ norintys studijuoti moksleiviai turi atsakyti į atrankos anketos klausimus, pateikiamus „Verslo mokyklos“ interneto svetainėje www.v-mokykla.lt, taip pat pateikti organizatoriams 10 klasė baigimo pažymių kopiją ir rekomendacijas.

Atranką į šių metų „Verslo mokyklą“ vykdys Vilniaus universiteto tarptautinės verslo mokyklos dėstytojai.

Birželio mėnesį baigę dešimtą klasę moksleiviai turės galimybę dešimt dienų Palangoje lankyti paskaitas apie verslo pradus ir ypatumus, susitikti su sėkmingai dirbančių įmonių vadovais bei atlikti praktines užduotis, kurias vertins ekspertų komisija.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!