Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/svietimas/3609/parodoje-studijos-2006-lietuvos-studentu-sajunga-is-arciau/spausdinti/

Parodoje „Studijos 2006“ - Lietuvos studentų sąjunga iš arčiau

Publikuota: 2006-02-23 11:17
Tematika: Švietimas, studijos
Inf. šaltinis: Lietuvos studentų sąjunga

Vasario 23-25 d. Lietuvos parodų centre „Litexpo“ vyks tarptautinė aukštojo mokslo, profesinio mokymo ir kvalifikacijos kėlimo paroda „Studijos 2006“. Parodoje dalyvaujanti Lietuvos studentų sąjunga (LSS) pristatys organizacijos veiklą, vykdys moksleivių lūkesčių tyrimą.

Lankytojams bus pristatytas leidinys apie organizacijos veiklą bei LSS 15-os metų veiklos jubiliejui skirto filmo pirmoji dalis - buvusių studentų lyderių - LSS ALUMNI klubo narių - akimis bus pažvelgta į dinamišką Lietuvos studentų sąjungos istoriją, pateikta svarbiausių praeities įvykių interpretacija.

Iš arčiau susipažinti su organizacijos veikla bus galima skaitant milžinišką laikraščio puslapį „sTUdentams“, lankytojams bus dalinamos ir mažesnio formato kopijos.

Parodos metu bus atliekama apsilankiusių moksleivių apklausa, kurios tikslas – išsiaiškinti, ko būsimi studentai tikisi iš planuojamų studijų aukštosiose mokyklose, kokie jų lūkesčiai, pasirengimas, nuotaikos ir mąstymo kryptis renkantis ateities studijas. Rezultatai bus palyginti su praeitą savaitę atliktos apklausos, kurioje dalyvavo 900 studentų, „Ar esi patenkintas savo studijomis?“ duomenimis. (nuomonės tyrimą atlieka Apklausos.LT – viešosios nuomonės ir rinkos tyrimai internetu.)

LSS prezidentas Jonas Okunis vasario 25 d. 11 val. Konferencijų salėje 1.1 drauge su LR Švietimo ir mokslo ministerijos sekretore Danguole Bubliene pirmininkaus konferencijai „Studijos ir karjera“. LSS prezidentas skaitys pranešimą tema „Šiandienos abiturientas – rytdienos studijoms“.

Būsimieji studentai LSS stende ne tik gaus visas naudingas nuorodas bet ir galės akis į akį pabendrauti su buvusiais ir esamais Lietuvos studentų sąjungos aktyvistais.

Vyksmą LSS stende galima bus stebėti ir internetu – tiesioginis vaizdas bus transliuojamas organizacijos puslapyje www.lss.lt.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!