Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/svietimas/3586/profesijos-vadovas-2006-jau-bibliotekose-ir-internete/spausdinti/

„Profesijos vadovas 2006“ – jau bibliotekose ir internete

Publikuota: 2006-02-22 10:19
Tematika: Švietimas, studijos
Inf. šaltinis: el. paštas LR švietimo ir mokslo ministerija

ES Leonardo da Vinčio programos koordinavimo paramos fondo „Euroguidance“ projekto darbuotojai išleido jau šeštąjį kasmetinį žinyną „Profesijos vadovas 2006“. Per šešerius gyvavimo metus šis leidinys tapo populiariausia moksleivių, mokytojų, profesijos patarėjų knyga.

Naujajame knygos leidime visi besidomintys ras profesijų aprašus, atnaujintą informaciją apie profesinio mokymosi galimybes, aukštojo mokslo studijas Lietuvoje ir užsienyje. „Profesijos vadovas 2006“ ypatingas ir tuo, kad šiemet didesnį dėmesį sudarytojai skyrė moksleivių savęs pažinimui ir profesiniam apsisprendimui, pateikdami įdomių straipsnių apie karjeros planavimą, darbo rinkos tendencijas bei du naujus savęs pažinimo testus.

Bendrojo lavinimo mokykloms skirti „Profesijos vadovo 2006“ egzemplioriai nemokamai pristatyti jų savivaldybių arba apskričių administracijoms. Viešosios bibliotekos, Vilniaus miesto ir Švietimo ir mokslo ministerijai pavaldžios mokyklos leidinį gavo tiesiogiai.

„Euroguidance“ projekto darbuotojai džiaugiasi pasiteisinusiu praėjusių metų eksperimentu – elektronine „Profesijos vadovo“ versija internete. Internetinis žinynas yra nuolat atnaujinamas ir papildomas aktualia informacija. Naujausias „Profesijos vadovas 2006“ turi praplėstas naujas paieškos galimybes ir yra laisvai prieinamas kiekvienam.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!