Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/svietimas/31652/lsas-kongreso-metu-vilius-morkunas-tapo-naujuoju-organizacijos-vadovu/spausdinti/

LSAS Kongreso metu Vilius Morkūnas tapo naujuoju organizacijos vadovu

Publikuota: 2011-11-13 17:39
Tematika: Švietimas, studijos
Inf. šaltinis: Lietuvos studentų atstovybių sąjunga

LSAS Kongreso metu Vilius Morkūnas tapo naujuoju organizacijos vadovuLapkričio 12 dieną, Vilniaus Gedimino technikos universitete vykusioje Lietuvos studentų atstovybių sąjungos (LSAS) neeilinėje ataskaitinėje rinkiminėje konferencijoje, vienerių su puse metų prezidento kadencijai buvo išrinktas Vilius Morkūnas, kuris vadovaus organizacijai 2011–2013 metais.

Vilius Morkūnas metus laiko ėjo Vilniaus Gedimino technikos universiteto studentų atstovybės (VGTU SA) prezidento pareigas, prieš tai yra dirbęs LSAS socialinių klausimų ir akademinio proceso reikalų koordinatoriumi bei ėjęs VGTU Aplinkos inžinerijos fakulteto studentų atstovybės pirmininko pareigas. V. Morkūnas vedė studentų atstovybės pagrindų, socialinės ir akademinės aplinkos aukštojoje mokykloje, žmogiškųjų išteklių valdymo seminarus. Naujasis organizacijos vadovas atstovavo Lietuvos studentų atstovybių sąjungai Šiaurės ir Baltijos šalių studentų sąjungoje, dirbo vykdant LSAS projektus, buvo deleguotas į darbo grupes.

LSAS Kongreso metu taip pat buvo patvirtinta LSAS veiklos, finansinės atskaitomybės bei kontrolės komsijos ataskaitos. Taip pat iki kitos ataskaitinės konferencijos buvo sustabdytos Lietuvos veterinarijos akademijos, Vilniaus verslo akademijos bei Vilniaus teisės ir verslo akademijos studentų atstovybių narystės organizacijoje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!