Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/svietimas/3073/prezidentas-iteike-vardines-stipendijas-kmu-studentams/spausdinti/

Prezidentas įteikė vardines stipendijas KMU studentams

Publikuota: 2006-01-05 14:18
Tematika: Švietimas, studijos
Inf. šaltinis: LR Prezidento spaudos tarnyba

Lietuvos Respublikos Prezidentas Valdas Adamkus dalyvavo Kauno medicinos universiteto 55-erių metų jubiliejaus proga surengtame iškilmingame Senato posėdyje. Valstybės vadovas taip pat įteikė dvi vardines stipendijas Kauno medicinos universiteto studentams.

Prezidento V. Adamkaus vardinės stipendijos įteiktos Medicinos fakulteto IV kurso studentei Justinai Kačerauskienei ir endokrinologijos rezidentui Arūnui Pangoniui.

Sveikindamas studentus Prezidentas pažymėjo, kad sukauptos žinios ir patirtis pirmiausia turi tarnauti Lietuvai, jos žmonėms.

„Jums tenka kurti šviesesnę ir teisingesnę Lietuvą, kurioje savo talentą ir sugebėjimus galės pritaikyti mūsų jaunimas“, - pabrėžė V. Adamkus.

„Mano stipendija – paskata Jūsų žinias skirti Lietuvai, jos žmonėms. Linkiu, kad Kauno medicinos universitete būtų diegiamos ne tik profesinės žinios, bet ir ugdomas patriotizmas“, - sakė Prezidentas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!