Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/svietimas/2838/tarptautine-konferencija-mokymasis-visa-gyvenima-ir-aktyvus-pilietiskumas-tapatumo-paieskos/spausdinti/

Tarptautinė konferencija „Mokymasis visą gyvenimą ir aktyvus pilietiškumas: tapatumo paieškos“

Publikuota: 2005-12-10 12:26
Tematika: Švietimas, studijos
Inf. šaltinis: el. paštas LR švietimo ir mokslo ministerija

Gruodžio 12-13 dienomis Vilniuje, verslo centre „Europa“ (Konstitucijos pr. 7, 31 aukštas), vyks tarptautinė konferencija „Mokymasis visą gyvenimą ir aktyvus pilietiškumas: tapatumo paieškos“. Konferenciją organizuoja Švietimo ir mokslo ministerija, Nacionalinis švietimo forumas ir UNESCO.

Svarbiausios konferencijos temos: Baltijos šalių bendradarbiavimo stiprinimas įgyvendinant UNESCO „Švietimas visiems“ iniciatyvą, mokymasis visą gyvenimą ir konkurencingumas, aktyvaus pilietiškumo ir tapatumo paieškos globalizacijos akivaizdoje, Baltijos valstybių galimybės teikti švietimo pagalbą besivystančioms šalims.

Konferencijoje dalyvaus švietimo ir mokslo ministras Remigijus Motuzas, UNESCO generalinio direktoriaus patarėjas švietimo klausimais Europos regione Aleksandras Sannikovas, taip pat Lietuvos, Juodkalnijos, Suomijos, Gruzijos, Rusijos ir kitų šalių švietimo ir mokslo ministerijų, UNESCO nacionalinių komisijų, švietimo įstaigų bei organizacijų atstovai, švietimo politikos ekspertai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!