Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/svietimas/25128/pasipildziusi-vgtu-elektroniniu-knygu-parduotuve-studentams-leidzia-vadoveliais-naudotis-nemokamai/spausdinti/

Pasipildžiusi VGTU elektroninių knygų parduotuvė studentams leidžia vadovėliais naudotis nemokamai

Publikuota: 2010-09-06 20:07
Tematika: Švietimas, studijos
Inf. šaltinis: VGTU

Vilniaus Gedimino technikos universiteto (VGTU) leidykla „Technika“, pirmoji Lietuvoje pristačiusi elektroninių akademinių knygų parduotuvę – biblioteką, naujųjų mokslo metų proga pasipildė dvidešimčia naujų knygų bei penkiais vadovėliais.

„Kol knygų leidėjai vis dar svarstė, ar keltis su savo knygomis į elektronines „džiungles“ – VGTU leidykla „Technika“ jau pusę metų leidžia elektronines knygas, kurios nemokamai prieinamos visiems VGTU studentams – tereikia turėti kompiuterį“, – teigia leidyklos direktorė Eleonora Dagienė.

Pasipildžiusi VGTU elektroninių knygų parduotuvė studentams leidžia vadovėliais naudotis nemokamai

Atsisiuntus knygą į kompiuterį, ją galima nemokamai naudoti visą semestrą. Pasibaigus laikotarpiui, knyga automatiškai užblokuojama. Įvairios mokslinio pobūdžio knygos taip pat yra prieinamos išorės vartotojams, kurie už tam tikrą kainą gali visą knygą ar jos dalį įsigyti pageidaujamam laikotarpiui: savaitei, mėnesiui ar visam laikui.

Nuo rugsėjo pirmosios naujame leidyklos tinklalapyje įdiegti knygų, kurios išleistos ir spausdinta, ir elektronine forma, įskiepiai (widgets), kurie leidžia knygą pavartyti it įsitikinti, ar ji tikrai reikalinga.

Su sistema susipažinti galima adresu www.ebooks.vgtu.lt.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!