Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/svietimas/2501/mokytojai-kvieciami-diskutuoti-apie-antikorupcinio-ugdymo-galimybes-mokykloje/spausdinti/

Mokytojai kviečiami diskutuoti apie antikorupcinio ugdymo galimybes mokykloje

Publikuota: 2005-11-11 10:20
Tematika: Švietimas, studijos
Inf. šaltinis: el. paštas LR švietimo ir mokslo ministerija

Šiuolaikinių didaktikų centras lapkričio 24-25 d. bendrojo lavinimo mokyklų pedagogams organizuoja kvalifikacijos kėlimo ir profesinio tobulinimo seminarą „Antikorupcinio ugdymo galimybės bendrojo lavinimo mokykloje“. Šis seminaras yra sudedamoji projekto „Korupcijos prevencija šviečiant, informuojant bei sąmoninant visuomenę“ dalis. Projekto partnerė – Švietimo ir mokslo ministerija.

Pagrindiniai seminaro tikslai – supažindinti bendrojo lavinimo mokyklų pedagogus su vykdytų projektų „Švietimas prieš korupciją“ bei „Antikorupcinio ugdymo programų tobulinimas ir sklaida“ rezultatais bei su esamomis kovos su korupcija visuomeninėmis švietėjiškomis priemonėmis; aptarti antikorupcinio ugdymo turinio integravimo galimybes į esamas programas ir dėstomuosius dalykus; praktiškai išbandyti antikorupcinio ugdymo strategijas seminaro metu; skatinti pedagogus kurti programas, modeliuoti veiklas, ugdančias korupcijai nepakančią, pilietiškai aktyvią asmenybę.

Seminaras nemokamas. Registruotis į seminarą galima iki lapkričio 15 d. Registracijos formą ir darbotvarkę rasite Šiuolaikinių didaktikų centro tinklalapyje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!