Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/svietimas/2452/kalbu-mugeje-londone-bus-pristatyta-ir-lietuviu-kalba/spausdinti/

Kalbų mugėje Londone bus pristatyta ir lietuvių kalba

Publikuota: 2005-11-05 13:45
Tematika: Švietimas, studijos
Inf. šaltinis: el. paštas eLIBRARY

Lapkričio 4 d. Londone startuosiančioje tradicinėje Kalbų mugėje („The Language Show“) bus pristatyta ir lietuvių kalba. Jau 17-ąjį kartą vyksiančios mugės metu renginio lankytojai galės ne tik gauti informaciją apie vieną seniausių indoeuropiečių kalbų, sužinoti, kur galima jos išmokti, bet ir sudalyvauti pirmojoje lietuvių kalbos pamokoje. Lietuvių kalbos pristatymui mugėje bus skirtas atskiras stendas. Stende bus dalijama informacinė medžiaga, populiaria ir lengvai suprantama forma paaiškinanti lietuvių kalbos kilmę, jos specifiką, ryšius su kitomis kalbomis. Kartu su šia medžiaga bus teikiama ir informacija apie įvairiose užsienio šalyse veikiančias švietimo įstaigas, kuriose galima išmokti lietuvių kalbą. Taip pat bus galima įsigyti ir išsamesnės literatūros, skirtos kalbos žinių gilinimui, bei lietuvių kalbos vadovėlių, specialiai parengtų užsieniečiams.

Kalbų mugė Londone truks 3 dienas, joje bus pristatyta daugiau nei 100 stendų, vyks 80 atvirų seminarų bei specialūs mokytojams skirti kursai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!