Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/svietimas/23243/vdu-informatikos-absolventai-kvieciami-sugrizti-i-savo-alma-mater/spausdinti/

VDU informatikos absolventai kviečiami sugrįžti į savo Alma Mater

Publikuota: 2010-05-12 20:19
Tematika: Švietimas, studijos
Inf. šaltinis: Vytauto Didžiojo universitetas

Vytauto Didžiojo universiteto Informatikos fakultetas (VDU IF) ir daugiau kaip metus gyvuojanti „IF Alumni“ draugija šių metų gegužės 15 dieną organizuoja jau tradicine tapusią „IF Absolvento“ dieną.

Visi buvę Informatikos fakulteto studentai, kadaise laiką leidę VDU auditorijose, dabar iš visos Lietuvos kviečiami susirinkti į Kauno aukštųjų ir informacinių technologijų parką, kur bus skaitomos įdomios paskaitos, vyks diskusijos ir atviri pokalbiai prie kavos puodelio su fakulteto absolventais ir dėstytojais.

„Renginio metu susitiks įvairią patirtį turintys Informatikos fakulteto absolventai. Manome, kad tai taps puikia proga ne tik atnaujinti nutrūkusius ar užmegzti naujus ryšius, pasidalinti idėjomis, bet ir ateityje drauge jas įgyvendinti“, – tikisi šventės organizatoriai.

„Absolvento dieną“ pradės Informatikos fakulteto dekanas Kęstutis Šidlauskas. Vėliau Asta Pukaitė, „IF Alumni“ draugijos prezidentė, pristatys draugijos veiklą, papasakos, kaip galima tapti draugijos nariu ir pakvies renginio dalyvius jais tapti.

Renginio metu prof. Juozas Augutis skaitys paskaitą apie šiandienos realijas „Ar verta rizikuoti?“, o svečias iš UAB „Proact Lietuva“ Saulius Prašmantas pristatys diskusiją tema „Virtualizacija nuo serverio iki darbo vietos“. Tiems, kuriuos domina standartų kūrimo ypatybės, paskaitą apie nacionalinio standarto kūrimą dominuojančių tarptautinių standartų aplinkoje skaitys tarptautinę patirtį turintis prof. Vladislav V. Fomin.

Renginys vyks Kauno aukštųjų ir informacinių technologijų parke (Breslaujos g. 3B, Kaunas). Visus Informatikos fakulteto absolventai, kurie ketina dalyvauti „IF Absolvento“ dienoje, iki gegužės 13 d. kviečiami registruotis el. paštu i.juodiene@if.vdu.lt arba alumni@if.vdu.lt.

Daugiau informacijos bei išsamią renginio programą galima rasti VDU Informatikos fakulteto internetinėje svetainėje http://if.vdu.lt.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!