Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/svietimas/1498/vel-leidziamas-elektroninis-laikrastis-strukturiniai-fondai-zmoniu-istekliu-pletrai/spausdinti/

Vėl leidžiamas elektroninis laikraštis „Struktūriniai fondai žmonių išteklių plėtrai“

Publikuota: 2005-06-30 08:00
Tematika: Švietimas, studijos
Inf. šaltinis: el. paštas LR švietimo ir mokslo ministerija

Birželio mėnesį išleistas penktasis šio elektroninio laikraščio numeris, kuriame visi besidomintieji Europos Sąjungos struktūrinių fondų parama ras naudingos informacijos. Šiame numeryje - informacija pareiškėjams, mokymų tvarkaraštis, 2004 metų kvietimų ataskaita, skelbimai ir kita.

Elektroninį laikraštį leidžia Europos socialinio fondo agentūra kartu su Švietimo ir mokslo bei Socialinės apsaugos ir darbo ministerijomis bei Centrine projektų valdymo agentūra.

2004 metais buvo išleisti keturi šio leidinio numeriai. Institucijose sukauptos duomenų bazės leidžia šį leidinį vienu kartu išplatinti 2000 egz. tiražu. Be to, per Švietimo ir mokslo ministerijos sukurtą informavimo apie ES struktūrinių fondų paramą tinklą šis leidinys pasieks daugelį švietimo, mokslo ir studijų institucijų.

Tikimasi, kad leidinys vėl bus populiarus, paskelbus naujus kvietimus teikti paraiškas. Planuojama leisti ir daugiau šio leidinio numerių. Pirmąjį numerį galima rasti Europos socialinio fondo agentūros, Švietimo ir mokslo ministerijos ir kituose tinklalapiuose.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!