Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/svietimas/1368/svietimo-ir-mokslo-ministerijos-atviru-duru-renginiuose-dalyvavo-per-200-vaiku/spausdinti/

Švietimo ir mokslo ministerijos atvirų durų renginiuose dalyvavo per 200 vaikų

Publikuota: 2005-06-10 12:08
Tematika: Švietimas, studijos
Inf. šaltinis: el. paštas LR švietimo ir mokslo ministerija

Visą savaitę Švietimo ir mokslo ministerijos atvirų durų renginiuose šurmuliavo Lietuvos mokiniai. Ministerijoje apsilankė mokinių delegacijos iš Anykščių, Šalčininkų, Ignalinos, Panevėžio, Rietavo, Pasvalio, Prienų, Ukmergės, Vilniaus rajonų. Jos susipažindavo su Švietimo ir mokslo ministerijos istorija, susitikdavo su ministerijos vadovais, susipažindavo su specialistų kasdieniniu darbu. Taip pat buvo surengtos ekskursijos po Lietuvos jaunųjų gamtininkų centrą ir Respublikinių moksleivių techninės kūrybos rūmų Karjeros planavimo centrą.

Dėl dalyvavimo ministerijos atvirų durų renginiuose apsisprendė pačios mokyklos, užpildžiusios specialias paraiškas, kurias ministerija išplatino praėjusią savaitę per savivaldybių švietimo padalinius.

Kadangi parodytas didelis mokyklų susidomėjimas, ši iniciatyva ateityje bus organizuojama reguliariai, o panorėjus bus įmanomos ir individualiai suderintos ekskursijos pagal išplėstinę programą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!