Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/91304/motorola-pristate-naujaji-g04s-telefono-modeli/spausdinti/

„Motorola“ pristatė naująjį „G04s“ telefono modelį

Publikuota: 2024-04-18 09:52
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

„Motorola“ praėjusiais metais pristatė ne vieną išmanųjį telefoną, o tarp jų išvydome ir dėmesio vertus sulenkiamus įrenginius. Sausio mėnesiui įpusėjus bendrovė pademonstravo ir pirmąjį šių metų modelį, o dabar anonsuojamos ir kitos naujienos.

„Motorola“ pristatė naująjį „G04s“ telefono modelį

Dar sausio pradžioje gamintojas pademonstravo „Moto G04“ modelį, o netrukus debiutuos ir „Moto G04s“ variantas.

Išmanusis telefonas pasiūlys 6,6 colių įstrižainės LCD ekraną su HD+ raiška bei 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje dalyje rasime nedidelį apskritimą, kur įmontuota 5 MP asmenukių kamera. Pats ekranas bus apsaugotas „Gorilla Glass 3“ stiklu.

„Motorola Moto G04s“ veiks su „Unisoc Tiger T606“ procesoriumi, o pirkėjai galės rinktis tarp 4 GB ir 8 GB operatyviosios (RAM) bei atitinkamai 64 GB arba 128 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele. Telefono nugarėlėje – 50 MP pagrindinė kamera.

Išmaniojo telefono veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 15W įkrovimo galimybe. Ši „Motorola“ naujiena bus prieinama mėlynos, juodos, žalios ir oranžinės spalvų, o oficiali jo prekyba prasidės balandžio 30 dieną. Šis „Motorola“ įrenginys kainuos nuo 119 eurų ir bus prieinamas Europoje. Ar jį bus galima įsigyti ir Lietuvoje – kol kas nėra žinoma.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!