Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/91161/pristatytas-naujasis-oneplus-nord-ce4-ismanusis-telefonas/spausdinti/

Pristatytas naujasis „OnePlus Nord CE4“ išmanusis telefonas

Publikuota: 2024-04-06 09:23
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kalbos apie „OnePlus“ planus pristatyti naująjį „Nord CE4“ išmaniojo telefono modelį sklandė jau kuris laikas. Gamintojas šią savo naujieną anonsavo jau kuris laikas, o pirmadienį pagaliau įvyko ir oficialus įrenginio pristatymas.

Pristatytas naujasis „OnePlus Nord CE4“ išmanusis telefonas

Kinijos kompanijos „OnePlus“ atstovai oficialiai pristatė naująjį „OnePlus Nord CE4“ išmanųjį telefoną. Įrenginys pasiūlys ne tik naująjį „Qualcomm“ procesorių, bet ir labai greitą įkrovimą. Pažvelkime į šio modelio specifikacijas.

Visų pirma, naujasis „Nord CE4“ modelis aprūpintas 6,7 colių įstrižainės OLED ekranu su 120 Hz atsinaujinimo dažniu ir Full HD+ raiška. Čia naudojama 10 bitų ekrano panelė, kuri taip pat palaiko ir HDR10+. Kraštinių santykis sieks 20:9, o viršutinėje dalyje – nedidelis apskritimas, kur įmontuota asmenukių kamera.

Išmanusis telefonas veiks su naujuoju „Snapdragon 7 Gen 3“ procesoriumi bei turės 8 GB operatyviosios (RAM) ir pasirinktinai 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. Pastarąją bus galima praplėsti ir atminties kortele, o operatyviąją atmintį bus galima padvigubinti, pasitelkiant programinės įrangos galimybes.

„OnePlus Nord CE4“ nugarėlėje turės 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą. Čia bus naudojamas 1/1.95 colio dydžio „Sony LYT-600“ sensorius su optiniu vaizdo stabilizavimu. Įrenginys taip pat turi 8 MP plataus kampo kamerą. Priekinėje dalyje – 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Naujasis „OnePlus“ įrenginys turės 5 500 mAh talpos bateriją su 100W greituoju įkrovimu. Gamintojo teigimu, pilnas įkrovimas truks vos 29 minutes. Čia taip pat įmontuotas „Battery Health Engine“ sprendimas, kuris užtikrins, jog akumuliatorius sėkmingai veiktų ketverius metus. Išmanusis pirkėjus pasieks su „OxygenOS 14“ versija.

Reikėtų atkreipti dėmesį ir į tai, jog išmanusis telefonas turi specialų vidinį amortizatorių, kad atlaikytų 1,5 metrų kritimą ant marmuro. Na, bent jau „OnePlus“ sako, kad tokius testus atliko. Pirmąsyk „Nord CE“ serijos modelis turi ir oficialų atsparumo dulkėms ir vandeniui reitingą – tai IP54.

Išmanusis telefonas pirkėjams bus siūlomas dviejų skirtingų spalvų, o jo kaina turėtų prasidėti nuo maždaug 280 eurų. Tiesa, bent jau kol kas jis bus prieinamas tik Indijos rinkoje, tačiau netrukus turėtų atkeliauti ir į Europą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!