Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/91014/oneplus-aplenke-konkurentus-pristatytas-telefonas-kuris-naudos-naujausia-qualcomm-mikroschemu-rinkini/spausdinti/

„OnePlus“ aplenkė konkurentus: pristatytas telefonas, kuris naudos naujausią „Qualcomm“ mikroschemų rinkinį

Publikuota: 2024-03-27 09:23
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

„Qualcomm“ vadovai neseniai pademonstravo naująjį „Snapdragon 8s Gen 3“, kuris sukurtas naudojant 4nm architektūrą. O praeitą ketvirtadienį debiutavo ir naujasis „Snapdragon 7+ Gen 3“ mikroschemų rinkinys, apie kurį buvo kalbama jau kuris laikas.

„OnePlus Ace 3V“

„Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 3“ yra atnaujinta „Snapdragon 7 Gen 3“ versija, kuri naudoja tą patį „Cortex-X4“ pagrindinį branduolį, o taip pat pasiūlys ir tas pačias dirbtinio intelekto galimybes kaip ir „Qualcomm“ flagmanų procesoriai.

Internete jau kuris laikas buvo kalbama ir apie „OnePlus“ išmanųjį telefoną, kuris naudos šį mikroschemų rinkinį. Dabar jis jau pristatytas ir oficialiai. Kinijos kompanijos vadovai pademonstravo naująjį „OnePlus Ace 3V“, kuris pasiūlys ne tik „Qualcomm“ naujieną, bet ir daugiau dėmesio vertų savybių.

Išmanusis telefonas naudoja 6,74 colių įstrižainės AMOLED ekraną su 1 240 x 2 772 taškų raiška. Čia naudojama 10 bitų panelė su 120 Hz atsinaujinimo dažniu ir 100 proc. DCI-P3 spalvų gamos padengimu. Maksimalus „Ace 3V“ modelio ekrano ryškumas sieks 2 150 nitų.

„OnePlus Ace 3V“ turi dvi kameras nugarėlėje, o pagrindinė jų pasižymi 50 MP raiškos vaizdo jutikliu. Čia naudojamas „Sony IMX882“ sensorius su optiniu vaizdo stabilizavimu. Greta rasime ir 8 MP plataus kampo objektyvą. Pagrindinė šio telefono kamera pasiūlys ir 4K filmavimo su 60 kadrų per sekunde galimybę. Priekinėje dalyje – 16 MP asmenukių kamera.

Kaip jau minėjome, naujasis „OnePlus“ įrenginys veiks su „Snapdragon 7+ Gen 3“ procesoriumi bei turės 12 GB arba 16 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB arba 512 GB vidinės atminties. Išmanusis telefonas veiks su „Android 14“ operacinės sistemos versija ir „Oxygen 14“ vartotojo sąsaja.

„OnePlus Ace 3V“ veikimą palaikys 5 500 mAh talpos baterija su 100W greituoju įkrovimu, o sklandų įkrovimą užtikrins specialiai tam skirtas lustas. Gamintojo teigimu, pilnas išmaniojo telefono įkrovimas truks tik maždaug 26 minutes.

„OnePlus“ jau pradėjo išankstinę šio išmaniojo prekybą Kinijos rinkoje, o Europoje jis turėtų pasirodyti kiek vėliau. Tiesa, mūsų šalies parduotuvėse jis bus parduodamas kiek kitu vardu – tai „OnePlus Nord CE4“. Oficialus pristatymas numatytas jau balandžio 1 dieną.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!