Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/90953/honor-pristate-dar-du-magic6-serijos-flagmanus/spausdinti/

„Honor“ pristatė dar du „Magic6“ serijos flagmanus

Publikuota: 2024-03-22 07:18
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Arnas Balčiūnas
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanija „Honor“ jau kuris laikas ruošėsi „Magic6“ serijos išmaniųjų telefonų pristatymui Europoje. Kaip žinia, šios linijos įrenginiai Kinijoje debiutavo dar praėjusį mėnesį, o neseniai buvo surengta ir spaudos konferencija Barselonoje.

„Mobile World Congress“ parodos metu buvo pademonstruotos ne visos naujienos. „Honor“ atstovai neseniai surengė dar vieną spaudos konferenciją, kurios metu debiutavo naujasis „Porsche Design Magic6 RSR“ išmanusis telefonas. Tai stilingiausias ir galingiausias gamintojo produktas.

„Honor“ pristatė dar du „Magic6“ serijos flagmanus

Naujasis „Honor“ flagmanas nugarėlėje turi šešiakampio formos kamerų iškilimą, sukurtą bendradarbiaujant su populiariais dizaino namais. Kartu su šiuo įrenginiu pristatytas ir naujasis „Honor Magic6 Ultimate“, kuris taip pat buvo įkvėptas prabangių automobilių markės, tačiau jo galinio skydelio dizainas buvo kitoks - jame panaudota kompozitinio pluošto medžiaga.

Šis išmaniųjų telefonų duetas turi patobulintą H9800 pagrindinės kameros sensorių su 50 MP raiška, tačiau žada patobulintą 15EV dinaminį diapazoną. „Honor“ teigimu, „Magic6 RSR“ automatinis fokusavimas yra patobulintas, kad būtų galima greičiau ir tiksliau užfiksuoti norimą vaizdą.

Naujasis „Porsche Design Honor Magic6 RSR“ taip pat pasižymi naujuoju dvisluoksniu OLED tandeminiu ekranu, kuris, pasak bendrovės, skirtas iki 600 proc. pailginti ekrano tarnavimo laiką. Jis taip pat turėtų sumažinti ekrano ryškumo pablogėjimą iki mažiau nei 1 proc. po trejų metų naudojimo.

„Honor Magic6 RSR“ bus siūlomas „Frozen Berry“ spalvos, kuria pasižymi ir „Prosche Taycan“ automobilis. Išmanusis telefonas taip pat bus prieinamas pilkos spalvos, o analogišką atspalvė naudoja ir „Porsche 911“. „Honor“ šiam šedevrui apsaugoti panaudojo „JuRhino Glass“ apsauginį stiklą.

Naujasis „Honor Magic6 RSR“ bus parduodamas su 24 GB operatyviosios (RAM) ir 1 TB vidinės atminties, o jo kaina sieks maždaug 1 285 eurus. Techniškai identiškas savybes siūlantis „Magic6 Ultimate“ variantas, kuris turės kiek kitokį nugarėlės dizainą, bus parduodamas už maždaug 890 eurus. Tiesa, šis įrenginys turės 16 GB RAM ir 512 GB vidinės atminties.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!