Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/90928/debiutavo-naujasis-poco-x6-neo-ismanusis-telefonas/spausdinti/

Debiutavo naujasis „Poco X6 Neo“ išmanusis telefonas

Publikuota: 2024-03-18 12:27
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos milžinės „Xiaomi“ dukterinė bendrovė „Poco“ yra puikiai žinoma ir daugelio lietuvių pamėgta dėl puikiomis savybėmis pasižyminčių išmaniųjų telefonų. Gamintojas kasmet pristato gausybę naujų modelių, o dabar debiutuoja ir dar viena naujiena.

Debiutavo naujasis „Poco X6 Neo“ išmanusis telefonas

„Poco“ atstovai dar šių metų pradžioje oficialiai pristatė du modelius – tai „Poco X6 5G“ ir „Poco X6 Pro“. Kartu su šiais įrenginiais debiutavo ir „Poco M6 Pro 4G“ įrenginys. Šią išmaniųjų telefonų serija papildė ir dar vienas naujas modelis.

Kompanijos atstovai paskelbė apie naująjį „Poco X6 Neo“, kuris pasiūlys ir auksinės spalvos variantą, anksčiau matytą tik „Redmi Note 13R Pro“. Tačiau tai ne vienintelis šių įrenginių panašumas. Jau aišku, kad naujasis „Poco“ išmanusis yra tas pats „Note 13R Pro“, tik su kitu pavadinimu.

Tai reiškia, kad „Poco X6 Neo“ atkeliauja su 6,67 colių įstrižainės AMOLED ekranu. Čia naudojama panelė su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu, o maksimalus ryškumas siekia 1 000 nitų. Viršutinėje ekrano dalyje rasime nedidelį apskritimą, kur įmontuota 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Išmanusis telefonas veiks su „MediaTek Dimensity 6080“ procesoriumi bei pasiūlys keletą skirtingų atmintinių. „Poco X6 Neo“ bus prieinamas su 6 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties, o taip pat ir 8 GB RAM bei 128 GB, 8 GB ir 256 GB atminties, o brangiausias modelis pasiūlys 12 GB operatyviosios ir 256 GB vidinės atminties.

„Poco X6 Neo“ nugarėlėje rasime dvi kameras, o pagrindinė jų turės 100 MP raiškos vaizdo jutiklį. Antroji kamera – 2 MP gylio sensorius. Skelbiama, jog šio įrenginio veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 33W greituoju įkrovimu.

Naujasis „Poco“ įrenginys pirkėjams bus prieinamas trijų skirtingų spalvų – tai juodos, geltonos bei šviesiai mėlynos. Kinijos rinkoje šis išmanusis telefonas kainuos nuo maždaug 175 eurų. Informacijos apie šio modelio pasirodymą Europoje – nėra.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!