Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/90917/pristatytas-naujasis-vivo-y03-ismanusis-telefonas/spausdinti/

Pristatytas naujasis „Vivo Y03“ išmanusis telefonas

Publikuota: 2024-03-18 07:09
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Išmaniųjų telefonų rinkoje verda intensyvi kova tarp didžiųjų kompanijų, o šių metų flagmanus kai kurie pristatė dar praėjusių metų pabaigoje. Pirmieji ant didžiosios scenos žengė „Vivo“ atstovai, kurie aukščiausios klasės įrenginius pademonstravo dar gruodžio viduryje.

Pristatytas naujasis „Vivo Y03“ išmanusis telefonas

Šiemet „Vivo“ atstovai jau pristatė ne vieną naują išmanųjį telefoną, o dabar debiutuoja ir itin pigus modelis. Kompanijos vadovai atskleidė naujojo „Vivo Y03“ specifikacijas, o jo kaina nesieks nė 80 eurų. Pažvelkime į šį prietaisą.

Išmanusis telefonas turės 6,56 colių įstrižainės LCD ekraną su HD+ raiška ir 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje dalyje rasime ir nedidelę vandens lašo formos išpjovą, kur bus įmontuota 5 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Naujasis „Vivo“ įrenginys veiks su „MediaTek Helio G85“ procesoriumi ir turės 4 GB operatyviosios (RAM) bei 64 arba 128 GB vidinės atminties. Verta paminėti ir tai, jog padvigubinti operatyviosios atminties kiekį bus galima pasitelkiant programinę įrangą.

„Vivo Y03“ nugarėlėje – dvi kameros. Pagrindinė jų naudos 13 MP raiškos vaizdo jutiklį, o greta rasime QVGA objektyvą. Išmaniojo telefono veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 15W įkrovimo galimybe. Šis įrenginys pirkėjus pasieks su „Android 14“ operacinės sistemos versija.

Pranešama, jog ši „Vivo“ naujiena bus parduodama dviejų skirtingų spalvų – juodos ir žalios. Pigiausias išmaniojo telefono modelis kainuos vos nuo 76 eurų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!