Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/90864/indijos-bendrove-pristate-naujaji-blaze-curve-5g-modeli/spausdinti/

Indijos bendrovė pristatė naująjį „Blaze Curve 5G“ modelį

Publikuota: 2024-03-14 17:46
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Arnas Balčiūnas
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Išmaniųjų telefonų rinkoje vyksta milžiniška konkurencija, o kompanijos yra priverstos ieškoti būdų kaip nustebinti būsimus pirkėjus. Kai kurie kuria itin galingus įrenginius, o štai „Lava“ žengia kiek kitu keliu ir stengiasi pasiūlyti dėmesio vertus vidutinės klasės modelius.

Indijos bendrovė pristatė naująjį „Blaze Curve 5G“ modelį:

Indijos bendrovė „Lava“ pristatė naują išmanųjį telefoną, kuris bus žinomas kaip „Lava Blaze Curve 5G“, kuris kainuos maždaug 200 eurų, tačiau pasiūlys savybes, kokios dažniausiai matomos brangesniuose įrenginiuose. Čia rasime AMOLED ekraną su lenktais kraštais, tris kameras ir talpią bateriją.

Išmanusis telefonas aprūpintas 6,67 colių įstrižainės AMOLED ekranu su lenktomis kraštinėmis. Čia naudojama 120 Hz atsinaujinimo dažnį palaikanti panelė su Full HD+ raiška ir maksimaliu 800 nitų ryškumu. Pažymima, jog ekranas apsaugotas „Dragontrail Star 2“ apsauginiu stiklu, o po juo įmontuotas ir pirštų antspaudų jutiklis.

Naujasis „Lava“ įrenginys veiks su „MediaTek Dimensity 7050“ procesoriumi ir turės 8 GB operatyviosios (RAM) ir iki 256 GB vidinės atminties. Išmaniojo veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 33W įkrovimo galimybe. „Blaze Curve 5G“ modelio nugarėlėje – trys kameros.

Šis įrenginys turės 64 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o taip pat ir 8 MP plataus kampo objektyvą ir 2 MP makro sensorių. Išmanusis telefonas taip pat turi stereo garsiakalbius su „Dolby Atmos“ palaikymu.

„Lava Blaze Curve 5G“ pirkėjams bus prieinamas dviejų skirtingų spalvų, o pigiausio modelio kaina prasidės nuo 200 eurų. Tiesa, ar šis išmanusis bus prieinamas ir Europoje – kol kas nėra žinoma.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!