Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/90837/xiaomi-redmi-ir-poco-vartotojai-nebegali-naudotis-savo-telefonais-gamintojas-padare-klaida/spausdinti/

„Xiaomi“, „Redmi“ ir „Poco“ vartotojai nebegali naudotis savo telefonais: gamintojas padarė klaidą

Publikuota: 2024-03-11 07:11
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos technologijų milžinė „Xiaomi“ dar praėjusių metų pabaigoje pristatė naująją „HyperOS“ vartotojo sąsają, kuri pakeičia iki šiol naudotą MIUI. Naujoji „HyperOS“ nebus visiškai nauja platforma – ji sukurta „Android Open Source Project“ pagrindu bei sujungta su „Xiaomi“ plėtojama daiktų interneto platforma „Vela“.

„Xiaomi“, „Redmi“ ir „Poco“ vartotojai nebegali naudotis savo telefonais: gamintojas padarė klaidą

„Xiaomi“ itin aktyviai atnaujinta savo prekiniu ženklu pažymėtus įrenginius, o analogišką atnaujinimą gauna ir „Poco“ bei „Redmi“ išmanieji telefonai. Gamintojas atnaujina vis daugiau savo sukurtų modelių, tačiau nemaža dalis bendrovės produktų vis dar veikia su MIUI vartotojo sąsaja.

Internete pasirodė nemažai bendrovės įrenginių turėtojų skundų, jog po paskutinio MIUI atnaujinimo jie nebegali tinkamai naudotis savo įrenginiais. Tokią informaciją dabar patvirtino ir „Xiaomi“ atstovai, kurie išplatino pranešimą socialiniame tinkle „X“.

Pranešama, jog į kai kuriuos telefonus įdiegus naujausią atnaujinimą, vartotojai nebegali naudotis savo įrenginiais, nebent bus atkurti gamykliniai nustatymai. Remiantis naujausia informacija, „Xiaomi“ šį atnaujinimą ketino pateikti vartotojams, kurie naudojasi „HyperOS“, tačiau kažkokiu būdu jis atsidūrė ir įrenginiuose su MIUI vartotojo sąsaja.

„Xiaomi“ atstovų komentare teigiama, jog problema jau yra išspręsta ir ji palietė tik labai nedidelę dalį „Xiaomi“, „Redmi“ ir „Poco“ išmaniųjų telefonų turėtojų. Jeigu jums neteko susidurti su šia problema – jums pasisekė, o jeigu vis dėlto negalite naudotis savo prietaisu – jums teks atkurti gamyklinius nustatymus, nes tai yra vienintelis šios problemos sprendimas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!