Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/90736/barselonoje-pristatytas-naujasis-tecno-pova-6-pro-ismanusis-telefonas/spausdinti/

Barselonoje pristatytas naujasis „Tecno Pova 6 Pro“ išmanusis telefonas

Publikuota: 2024-03-02 11:49
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Barselonoje vyko kasmetinė „Mobile World Congress“ technologijų paroda, kurios metu kompanijos pristatė naujausius savo produktus. Jau pirmąją dieną buvo galima išvysti gausybę naujienų, o kai kurios bendrovės demonstruoja ir išskirtinius produktus.

Barselonoje pristatytas naujasis „Tecno Pova 6 Pro“ išmanusis telefonas

Kinijos koncernui „Transsion“ priklausanti bendrovė „Tecno“ surengė spaudos konferenciją, kurios metu debiutavo naujasis „Tecno Pova 6 Pro“ išmanusis telefonas. Apie šio įrenginio pristatymą bendrovė anonsavo dar likus keletui savaičių iki MWC 2024 starto.

Naujasis „Pova 6 Pro“ modelis aprūpintas 6,78 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Priekinėje dalyje rasime ir 32 MP raiškos vaizdo jutiklį naudojančią asmenukių kamerą su dvigubo tono LED blykste.

Išmanusis telefonas veiks su „MediaTek Dimensity 6080“ procesoriumi bei turės 8 GB arba 12 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele. „Tecno Pova 6 Pro“ veikimą palaikys 6 000 mAh talpos baterija su 70W greituoju įkrovimu. Šį prietaisą bus galima naudoti ir kitiems įrenginiams įkrauti su 10W sparta.

Ši „Tecno“ naujiena bus prieinama žalios ir juodos spalvos bei turės pusiau permatomą nugarėlės dizainą. Gamintojas tokį sprendimą pavadino „Dynamic-Tech Design“. Po permatoma telefono nugarėle yra litografijos tikslumo tekstūra ir šviesos diodų serija, vadinama „Dynamic-Light Effect“.

Kamerų iškilime rasime ir „Dynamic-Eye“ sprendimą, kuris supa vieną iš trijų čia esančių kamerų. Išmaniojo telefono nugarėlėje yra 210 šviesos diodų ir 9 apšvietimo režimai, iš kurių galima pasirinkti 101 vartotojo nustatytą efektą.

Pagrindinė „Pova 6 Pro“ kamera aprūpinta 108 MP raiškos vaizdo jutikliu su 3x optinio priartinimo galimybe. Antroji kamera – 2 MP gylio sensorius, o nugarėlėje rasime ir specialią dirbtinio intelekto kamerą, tačiau jos galimybės nėra atskleidžiamos.

Deja, tačiau kol kas nėra žinoma ir kiek kainuos ši „Tecno“ naujiena. Kaip bebūtų, tokia informacija turėtų paaiškėti jau artimiausiu metu.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!