Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/90670/oficialiai-pristatytas-naujasis-vivo-y200e-ismanusis-telefonas/spausdinti/

Oficialiai pristatytas naujasis „Vivo Y200e“ išmanusis telefonas

Publikuota: 2024-02-27 13:32
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Išmaniųjų telefonų rinkoje verda intensyvi kova tarp didžiųjų kompanijų, o šių metų flagmanus kai kurie pristatė dar praėjusių metų pabaigoje. Pirmieji ant didžiosios scenos žengė „Vivo“ atstovai, kurie aukščiausios klasės įrenginius pademonstravo dar gruodžio viduryje.

Oficialiai pristatytas naujasis „Vivo Y200e“ išmanusis telefonas

Dar praėjusių metų spalį „Vivo“ pristatė „Y200“ išmaniojo telefono modelį, o dabar pademonstravo ir atnaujintą jo variantą. Kaip ir buvo tikėtasi, oficialiai pristatytas naujasis „Vivo Y200e“ variantas.

Išmanusis telefonas aprūpintas 6,67 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Po ekranu įmontuotas ir pirštų antspaudų jutiklis, o viršutinėje dalyje – nedidelis apskritimas, kur rasime 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Naujasis „Vivo Y200e“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 4 Gen 2“ procesoriumi bei turės 6 GB arba 8 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele iki 1 TB. Šio įrenginio veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 44W įkrovimo galimybe.

„Vivo“ šio įrenginio nugarėlėje įmontavo 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o taip ir 2 MP gylio sensorių, kartu su specialiu mirgėjimo jutikliu. Pranešama, jog išmanusis telefonas taip pat palaiko ir 5G ryšio technologiją, turi dvigubus stereo garsiakalbius su „Hi-Res Audio“ palaikymu.

Pirkėjams šis išmanusis bus siūlomas oranžinės ir mėlynos spalvų, o pigiausias variantas kainuos nuo 220 eurų. Informacijos apie „Y200e“ modelio pasirodymą Europoje – nepateikiama.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!