Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/90669/huawei-pristate-naujaji-enjoy-70z-telefono-modeli/spausdinti/

„Huawei“ pristatė naująjį „Enjoy 70z“ telefono modelį

Publikuota: 2024-02-27 07:20
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

„Huawei“ praėjusiais metais pristatė „Mate 60“ serijos išmaniuosius telefonus, kurie ir vėl pasiūlė „HiSilicon Kirin“ procesorius, o tuo pačiu ir 5G ryšio technologijos palaikymą. Pastaroji savybė jau kuris laikas yra nepasiekiama naujausių bendrovės produktų savininkams, tačiau situacija po truputį keičiasi.

„Huawei“ pristatė naująjį „Enjoy 70z“ telefono modelį

Kinijos technologijų milžinė atgauna prarastas pozicijas vietinėje rinkoje, o dabar pristato ir dar vieną naują išmanųjį telefoną. „Huawei“ oficialiai pristatė naująjį „Enjoy 70z“ modelį, kuris pasiūlys itin talpią bateriją bei dėmesio vertas savybes už patrauklią kainą.

Naujasis „Huawei Enjoy 70z“ aprūpintas 6,75 colių įstrižainės LCD ekranu su HD+ raiška. Skelbiama, jog šio išmaniojo matmenys siekia 168.3 mm x 77.7 mm x 8.98 mm, o svoris – 199 gramus. Priekinėje įrenginio dalyje esantis ekranas dengia 90,26 proc. korpuso.

Išmanusis telefonas veiks su „Kirin 710A“ procesoriumi bei turės 8 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. „Enjoy 70z“ modelis pirkėjus pasieks su „HarmonyOS 4.0“ operacine sistema. Bene didžiausias šio įrenginio privalumas – net 6 000 mAh talpos baterija su 22,5W įkrovimo galimybe.

„Huawei“ šio telefono nugarėlėje įmontavo 13 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o taip pat ir 2 MP gylio sensorių. Priekinėje įrenginio dalyje rasime 8 MP asmenukių kamerą. Skelbiama, jog pirkėjams šis modelis bus prieinamas mėlynos, baltos ir juodos spalvų.

Kaip jau minėjome, bent jau kol kas šis išmanusis telefonas bus prieinamas tik Kinijos rinkoje, o jo kaina sieks maždaug 167 eurus. Ar ši „Huawei“ naujiena atkeliaus ir į Europą – neatskleidžiama.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!