Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/90527/oppo-pristate-dar-viena-vidutines-klases-irengini-reno11/spausdinti/

„Oppo“ pristatė dar vieną vidutinės klasės įrenginį – „Reno11“

Publikuota: 2024-02-15 07:03
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos milžinė „Oppo“ kasmet pristato gausybę įvairiausių išmaniųjų telefonų – nuo pačių pigiausių iki aukščiausios klasės flagmanų. Prieš keletą savaičių kompanijos vadovai pristatė biudžetinės klasės įrenginį, o dabar debiutuoja ir dar viena naujiena.

„Oppo“ atstovai neseniai pristatė naująjį „Oppo Reno11 F“ išmanųjį telefoną. Šis įrenginys tapo jau trečiuoju „Reno11“ serijos modeliu ir pasiūlys dėmesio vertas specifikacijas už patrauklią kainą.

„Oppo“ pristatė dar vieną vidutinės klasės įrenginį – „Reno11“

Naujasis „Oppo“ įrenginys aprūpintas 6,7 colių įstrižainės OLED ekranu su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Čia naudojama panelė palaiko HDR10+, o maksimalus jos ryškumas siekia 1 100 nitų. Verta paminėti ir tai, jog ekranas yra apsaugotas „Panda Glass“ stiklu, o po ekranu įmontuotas pirštų antspaudų jutiklis.

Išmanusis telefonas veiks su „MediaTek Dimensity 7050“ procesoriumi bei turės 8 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele. „Reno11 F“ pirkėjus pasieks su „ColorOS 14“ vartotojo sąsaja, kuri sukurta pagal „Android 14“ operacinės sistemos versiją.

„Oppo“ šio įrenginio nugarėlėje įmontavo tris kameras, o pagrindinė jų turės 64 MP raiškos vaizdo jutiklį su optiniu vaizdo stabilizavimu. Greta rasime 8 MP plataus kampo kamerą, o taip pat ir 2 MP makro objektyvą. Priekinėje išmaniojo dalyje – 32 MP raiškos jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Išmanusis telefonas pirkėjams bus prieinamas žalios, šviesiai mėlynos ir rusvos spalvų. „Oppo Reno11 F“ taip pat palaiko „Clear Voice“, „LinkBoost“ ir „Ultra-Volume“ režimus. „Clear Voice“ režimas naudoja triukšmo slopinimą, kad sumažintų aplinkinį triukšmą iki 40 dB ir padarytų garsą aiškesnį iki 40 proc., o „Ultra-Volume“ padidina garsumą net iki 300 proc. Kita vertus, funkcija „Link Boost“ iki 58,5 proc. padidina signalo priėmimo stiprumą, kad skambučiai ir duomenų perdavimas būtų sklandūs.

Pranešama, jog šis išmanusis kainuos maždaug 285 eurus. Tiesa, bent jau kol kas jis bus prieinamas tik Tailando rinkoje. Informacijos apie „Reno11 F“ modelio pasirodymą kituose regionuose – kol kas nepateikiama.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!