Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/90304/huawei-pristate-naujaji-nova-y72-modeli/spausdinti/

„Huawei“ pristatė naująjį „nova Y72“ modelį

Publikuota: 2024-01-29 11:25
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

„Huawei“ praėjusiais metais pristatė „Mate 60“ serijos išmaniuosius telefonus, kurie ir vėl pasiūlė „HiSilicon Kirin“ procesorius, o tuo pačiu ir 5G ryšio technologijos palaikymą. Pastaroji savybė jau kuris laikas yra nepasiekiama naujausių bendrovės produktų savininkams.

Kinijos technologijų bendrovė dar praėjusių metų gruodį pristatė „Enjoy 70“ išmanųjį telefoną, kuris iki šiol buvo prieinamas tik Kinijos rinkoje. Dabar šis įrenginys atkeliauja ir į kitas rinkas, kur jis bus žinomas kaip „Huawei nova Y72“. Tiesa, ar jis atkeliaus į Lietuvą – nėra žinoma.

„Huawei“ pristatė naująjį „nova Y72“ modelį

„Huawei nova Y72“ aprūpintas 6,75 colių įstrižainės LCD ekranu su HD+ raiška, o viršutinėje dalyje rasime nedidelę vandens lašo formos išpjovą, kur įmontuota 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Išmanusis telefonas veiks su „Kirin 710A“ procesoriumi bei turės 8 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB arba 256 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele. Įrenginio veikimą palaikys 6 000 mAh talpos baterija su 22,5W įkrovimo galimybe.

Šios „Huawei“ nugarėlėje rasime 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o taip pat ir 2 MP makro objektyvą. Išmanusis taip pat turi šoninėje briaunoje įmontuotą pirštų antspaudų jutiklį. Pirkėjams „nova Y72“ modelis bus prieinamas juodos arba žalios spalvų.

Pranešama, jog naujasis „Huawei nova Y72“ bus parduodamas nuo maždaug 245 eurų. Kaip jau minėjome, apie šio įrenginio pasirodymą Lietuvoje informacijos kol kas nėra.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!