Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/87524/motorola-pristate-dar-viena-nauja-telefona-oficialiai-debiutavo-naujasis-moto-g-stylus-5g-2023/spausdinti/

„Motorola“ pristatė dar vieną naują telefoną: oficialiai debiutavo naujasis „Moto G Stylus 5G (2023)“

Publikuota: 2023-06-08 16:33
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Pastaruoju metu pasirodo vis daugiau pranešimų apie „Motorola“ ruošiamus naujus išmaniuosius telefonus. Dar visai neseniai rašėme apie keletą vidutinės klasės įrenginių, o taip pat buvo pristatyti ir nauji flagmanai. Dabar, bendrovė pristato dar vieną naują modelį.

„Moto G Stylus 5G (2023)“

„Motorola“ vadovai pristatė naująjį „Moto G Stylus 5G (2023)“ išmanųjį telefoną, kuris tapo pirmuoju įrenginiu, naudosiančiu „Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1“ procesorių. Nesunku nuspėti, jog šis modelis turės ir specialų stylus pieštuką, kuriuo bus galima valdyti telefoną.

Naujasis „Motorola Moto G Stylus 5G (2023)“ aprūpintas 6,6 colių įstrižainės IPS LCD ekranu su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje ekrano dalyje – nedidelis apskritimas, kur įmontuota 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o taip pat ir 8 MP plataus kampo objektyvą. Tiesa, pastarasis gali veikti ir kaip makro kamera, o tai reiškia, jog „Moto G Stylus 5G“ nugarėlėje bus tik du objektyvai.

Kaip jau minėjome, naujasis „Motorola“ produktas veiks su „Snapdragon 6 Gen 1“ procesoriumi, o pirkėjams bus pasiūlyta 6 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. Išmanusis telefonas turės „Android 13“ operacinės sistemos versiją su „MyUX“ vartotojo sąsaja.

Skelbiama, jog šio išmaniojo veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 20W įkrovimo galimybe. Naujasis „Moto G Stylus 5G (2023)“ taip pat turi stereo garsiakalbius, ausinių lizdą bei atminties kortelių palaikymą. Pirkėjams šis modelis bus prieinamas juodos ir šampaninės spalvų.

Naująjį „Moto G Stylus 5G (2023)“ bus galima įsigyti už maždaug 373 eurus, tačiau bent jau kol kas jis bus prieinamas tik JAV rinkoje. Informacijos apie telefono pasirodymą kituose regionuose – kol kas nepateikiama.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!