Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/87459/huawei-pristate-naujaji-nova-y91/spausdinti/

„Huawei“ pristatė naująjį „Nova Y91“

Publikuota: 2023-06-03 20:49
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos technologijų kompanija „Huawei“ kovo pabaigoje surengė spaudos konferenciją, kurios metu buvo pristatyta daugybė naujų produktų – nuo išmaniųjų laikrodžių iki sulenkiamų telefonų ar belaidžių ausinukų. Tačiau tai dar ne viskas.

„Huawei“ pristatė naująjį „Nova Y91“

Dar visai neseniai, „Huawei“ surengė naujų įrenginių pristatymą Miunchene, kur buvo paskelbta kokios naujienos pasieks Europą, įskaitant ir Lietuvą. Dabar bendrovės vadovai pristato ir dar vieną naują išmanųjį telefoną – tai „Huawei Nova Y91“.

Naujasis „Huawei Nova Y91“ aprūpintas 6,95 colių įstrižainės LCD ekranu su Full HD+ raiška bei 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje ekrano dalyje – didžiulė išpjova, kur įmontuotas garsiakalbis, o taip pat ir 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 680“ procesoriumi bei turės 8 GB operatyviosios (RAM), o pirkėjai galės rinktis tarp dviejų vidinės atminties opcijų – 128 GB arba 256 GB. Skelbiama, jog „Nova Y91“ veikimą palaikys 7 000 mAh talpos baterija su 22,5W įkrovimo galimybe.

„Huawei“ įrenginio nugarėlėje rasime ir didžiulį kamerų apskritimą, kur įmontuota 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta pagrindinė kamera su f/1.8 diafragma. Čia taip pat rasime ir 2 MP gylio sensorių bei LED blykstę. Išmanusis telefonas veiks su „Android“ operacinės sistemos versija bei „EMUI 13“ vartotojo sąsaja.

„Nova Y91“ modelis taip pat turės „Bluetooth 5.0“ palaikymą, šoninėje briaunoje įmontuotą pirštų antspaudų jutiklį, o pirkėjams šis išmanusis bus prieinamas juodos arba sidabrinės spalvų.

Deja, tačiau kol kas neskelbiama kiek kainuos naujasis „Huawei“ įrenginys. Kol kas nėra žinoma ir kada jis pasirodys prekyboje ir ar bus prieinamas Europoje. Kaip bebūtų, tokia informacija turėtų paaiškėti jau netrukus.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!