Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/87110/motorola-pristate-dar-viena-nebrangu-telefona/spausdinti/

„Motorola“ pristatė dar vieną nebrangų telefoną

Publikuota: 2023-05-09 19:44
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Ketvirtadienį įvyko „Motorola“ spaudos konferencija, kurios metu debiutavo naujasis „Edge 40“ išmanusis telefonas, tačiau tai nebuvo vienintelė to vakaro naujiena.

„Motorola“ pristatė dar vieną nebrangų telefoną

„Motorola“ vadovai pademonstravo nemažai naujų produktų, o tarp jų – ir „Moto G 5G (2023)“ išmanusis telefonas. Prieš keletą metų išleisto modelio atnaujinimas pasiūlys ne tik dėmesio vertas specifikacijas, tačiau ir gerokai žemesnę kainą nei jo pirmtakas.

Naujasis „Moto G 5G (2023)“ aprūpintas 6,5 colių įstrižainės LCD ekranu su HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje ekrano dalyje – nedidelis apskritimas, kur įmontuota 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. Pastaroji palaiko ir filmavo su Full HD raiška bei 30 kadrų per sekundę galimybe.

Išmaniojo telefono veikimu rūpinsis „Qualcomm Snapdragon 480+“ procesorius su 5G ryšio technologijos palaikymu. „Moto G 5G (2023)“ taip pat turi 4 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties, kurią galima praplėsti atminties kortele iki 1 TB. Įrenginys pirkėjus pasieks su jau įdiegta „Android 13“ operacinės sistemos versija.

„Moto G 5G (2023)“ nugarėlėje rasime ir dvi kameras, o pagrindinė jų aprūpinta 48 MP raiškos vaizdo jutikliu su f/1.7 diafragma. Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime ir gylio sensorių. Po galiniu dangteliu – 5 000 mAh talpos baterija su 15W įkrovimo galimybe.

Naujasis „Motorola“ įrenginys taip pat aprūpintas stereo garsiakalbiais su „Dolby Atmos“ palaikymu. Pirkėjams šis išmanusis telefonas bus siūlomas pilkos bei mėlynos spalvų, o jo kaina sieks maždaug 225 eurus. Tiesa, bent jau kol kas jis bus prieinamas tik JAV rinkoje, o informacijos apie pasirodymą kituose regionuose – kol kas nėra.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!