Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/87108/motorola-pristate-naujaji-edge-40-telefono-modeli/spausdinti/

„Motorola“ pristatė naująjį „Edge 40“ telefono modelį

Publikuota: 2023-05-09 09:31
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Praeitą savaitę „Motorola“ pristatė naująjį „Motorola Edge 40 Pro“ išmanųjį telefoną, kuris yra tas pats „Moto X40“, kuris dar prieš keletą mėnesių debiutavo Kinijoje.

„Motorola“ pristatė naująjį „Edge 40“ telefono modelį

Pastarojo pristatymo metu buvo tikimasi išvysti ir „Edge 40“ modelį, tačiau „Motorola“ tokį išmanųjį telefoną pristato tik dabar. Ketvirtadienį oficialiai debiutavo naujasis „Motorola Edge 40“, kuris pasiūlys puikų kainos ir kokybės santykį.

Naujasis „Motorola“ įrenginys aprūpintas 6,55 colių įstrižainės OLED ekranu su 144 Hz atsinaujinimo dažniu. Ši panelė pasižymi Full HD+ raiška, taip pat palaiko HDR10+, o maksimalus ryškumas siekia 1 200 nitų. Verta pastebėti, jog šis išmanusis aprūpintas ir dvigubais stereo garsiakalbiais su „Dolby Atmos“.

„Motorola Edge 40“ veiks su „MediaTek Dimensity 8020“ procesoriumi bei turės 8 GB operatyviosios (RAM), o taip pat ir 256 GB vidinės atminties. Čia bus naudojamos LPDDR4X bei UFS 3.1 atmintinės. Išmaniojo telefono veikimo palaikys 4 400 mAh talpos baterija su 68W greituoju įkrovimu, o taip pat ir 15W belaidžiu įkrovimu.

Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą su f/1.4 diafragma bei optiniu vaizdo stabilizavimu. „Edge 40“ nugarėlėje taip pat įmontuotas ir 13 MP plataus kampo objektyvas, kuris palaiko „Macro Vision“ galimybę, leidžiančią pagerinti automatinį fokusavimą makro fotografijai. Priekinėje telefono dalyje – 32 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Naujasis „Motorola“ įrenginys bus prieinamas mėlynos, žalios bei juodos spalvų, o jo kaina sieks 550 eurų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!