Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/86557/pristatytas-honor-70-lite-vidutines-klases-telefonas/spausdinti/

Pristatytas „Honor 70 Lite“ vidutinės klasės telefonas

Publikuota: 2023-03-24 13:35
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Arnas Balčiūnas
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanija „Honor“ šiemet pristatė jau ne vieną išmanųjį telefoną, o dar visai neseniai buvo pademonstruoti ir naujausi bendrovės flagmanai. Dabar, įmonės vadovai pristatė ir naują vidutinės klasės įrenginį.

Pristatytas „Honor 70 Lite“ vidutinės klasės telefonas

„Honor“ pademonstravo naują vidutinės klasės išmanųjį telefoną, kuris jau netrukus bus prieinamas Europoje. Šiandien oficialiai pristatytas naujasis „Honor 70 Lite“ modelis, kuris yra pigiausias „Honor 70“ serijos įrenginys.

Naujasis „Honor 70 Lite“ pasiūlys 6,5 colių įstrižainės ekraną su HD+ raiška bei 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Kaip galima matyti iš šio įrenginio nuotraukų – viršutinėje ekrano dalyje rasime vandens lašo formos išpjovą, kur įmontuota 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 480+“ procesoriumi bei turės 4 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. „Honor 70 Lite“ veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 22,5W įkrovimo galimybe, o pirkėjus šis įrenginys pasieks su „Android 12“ operacine sistema bei „Magic UI 6.1“ vartotojo sąsaja.

Skelbiama, jog šoninėje įrenginio dalyje bus įmontuotas pirštų antspaudų skaitytuvas, o apatinėje dalyje rasime ir ausinių lizdą. „Honor 70 Lite“ nugarėlėje – trys kameros. Pagrindinė jų aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu, o čia taip pat rasime ir 2 MP makro bei tokios pačios raiškos gylio sensorių.

Verta paminėti ir tai, jog „Honor 70 Lite“ palaikys „Hi-Res Audio“ ir „Hi-Res Audio Wireless“ galimybes, o pirkėjams šis išmanusis telefonas bus siūlomas sidabrinės, mėlynos ir juodos spalvų. Naujasis „Honor“ įrenginys kainuos maždaug 230 eurų, o jau dabar jis prieinamas JK rinkoje. Apie jo pasirodymą Lietuvoje – informacijos kol kas nėra.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!