Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/86493/nubia-pristate-isskirtine-zaidimu-flagmano-versija/spausdinti/

„Nubia“ pristatė išskirtinę žaidimų flagmano versiją

Publikuota: 2023-03-20 21:01
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanija ZTE jau ne vienerius metus kuria žaidimų telefonus, kurie pažymėti „Nubia Red Magic“ pavadinimu. Per pastaruosius metus pristatyta keletas naujų modelių, kurie sulaukė didžiulio susidomėjimo, o dar gruodžio pabaigoje debiutavo ir 2023 metų flagmanai.

„Nubia“ pristatė išskirtinę žaidimų flagmano versiją

„Nubia“ jau yra pristačiusi naujuosius „Red Magic 8 Pro“ flagmanus, o šią seriją sudaro du įrenginiai – tai „Red Magic 8 Pro“ ir „Red Magic 8 Pro+“. Ketvirtadienį, kompanijos atstovai pristatė ir specialaus leidimo „Red Magic 8 Pro Transparent Silver Edition“, kurio kaina sieks maždaug 685 eurus.

Šio išmaniojo telefono techninės savybės išliko tokios pačios kaip „Red Magic 8 Pro“ modelio, o pagrindinis skirtumas – dizaino sprendimai. „Transparent Silver Edition“ pasižymi sidabrinės spalvos korpusu, o nugarėlė papuošta įvairiais raštais bei galimybe matyti tam tikrus komponentus.

Priminsime, jog „Red Magic 8 Pro“ aprūpintas 6,8 colių įstrižainės OLED ekranais su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. „Nubia“ pažymi ir tai, jog ekranas dengia net 97,3 proc. priekinės įrenginio dalies. Verta pastebėti, jog išmanusis neturi asmenukių kameros iškirpimo, mat šis sensorius įmontuotas po ekranu. Čia rasime 16 MP objektyvą.

„Red Magic 8 Pro“ išmanusis veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi. Standartinis modelis turės 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. Šis įrenginys aprūpintas ir linijiniais stereo garsiakalbiais, kurie pasiūlys „Snapdragon Sound“ palaikymą su vos 48 ms uždelsimu. Kaip jau minėjome, „Red Magic“ modeliai turi tris kameras nugarėlėje.

Išmanusis telefonas aprūpintas 50 MP raiškos vaizdo jutikliu, kuris naudojamas pagrindinėje kameroje. Greta rasime 8 MP plataus kampo kamerą, o taip ir 2 MP makro objektyvą. Skelbiama, jog „Red Magic 8 Pro Transparent Silver Edition“ pirkėjus pasieks su „Android 13“ operacinės sistemos versija, o taip pat ir „RedMagic OS 6.0“ vartotojo sąsaja.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!