Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/86464/tecno-pristate-tris-naujus-spark-10-serijos-telefonus/spausdinti/

„Tecno“ pristatė tris naujus „Spark 10“ serijos telefonus

Publikuota: 2023-03-17 09:53
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Arnas Balčiūnas
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanija „Tecno“ visus nustebino pristačiusi pirmąjį savo sulenkiamą išmanųjį telefoną, kuris bus žinomas kaip „Tecno Phantom V Fold“. Tačiau Barselonoje vykusioje „Mobile World Congress“ parodoje pristatyta naujiena nėra vienintelė bendrovės naujiena.

„Tecno“ pristatė tris naujus „Spark 10“ serijos telefonus

„Tecno“ dar praėjusį mėnesį pademonstravo „Tecno Spark 10 Pro“ išmanųjį telefoną, o dabar pristato dar naujus įrenginius, kurie priskirti tai pačiai serijai. Kompanijos atstovai paskelbė apie „Tecno Spark 10 5G“, „Spark 10“, o taip pat ir „Spark 10C“ modelį.

Įdomu tai, jog nors bendrovė ir pristatė šiuos tris išmaniuosius telefonus, tačiau detalių jų specifikacijų neatskleidė. „Tecno“ atstovai paminėjo tik tai, jog visi trys modeliai turės 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, kuri bus aprūpinta dirbtinio intelekto savybėmis.

Skelbiama, jog visi trys „Spark 10“ serijos išmanieji taip pat turės 5 000 mAh talpos baterija su 18W įkrovimo galimybe. „Tecno Spark 10“ ir „Spark 10 5G“ pirkėjus turėtų pasiekti su „Android 13“ operacinės sistemos versija bei „HiOS 12.6“ vartotojo sąsaja, o „Tecno Spark 10C“ bus parduodamas su „Android 12 Go“ platformos versija.

Nors detalios specifikacijos ir nėra žinomos, tačiau naujieji „Tecno Spark 10“ serijos išmanieji telefonai turėtų būti prieinami Afrikoje, Azijoje, Pietų Amerikoje, o taip pat ir kai kuriose Europos valstybėse. Ar šie įrenginiai atkeliaus ir į Lietuvą – išlieka nežinoma. Neskelbiama ir naujųjų „Tecno“ produktų kaina.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!