Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/86457/facebook-gali-sulaukti-pokyciu-kuriu-laukiama-jau-ne-vienerius-metus/spausdinti/

„Facebook“ gali sulaukti pokyčių, kurių laukiama jau ne vienerius metus

Publikuota: 2023-03-16 13:22
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Socialinis tinklas „Facebook“ yra vienas populiariausių Lietuvoje. Kompanijos „Meta“ valdoma platforma nuolat sulaukia įvairiausių atnaujinimų, tačiau ne visi jie patinka vartotojams. Panašu, kad jau netrukus į šio socialinio tinklo aplikaciją gali grįžti galimybė, kuri buvo pašalinti jau labai seniai.

„Facebook“ gali sulaukti pokyčių, kurių laukiama jau ne vienerius metus

„Facebook“ atstovai dar visai neseniai paskelbė, jog ketina pasiūlyti dirbtiniu intelektu aprūpintomis funkcijomis, kas leistų pagerinti vartotojų patirtį bei suteikti dar daugiau galimybių turinio kūrėjams. Tačiau tai ne vienintelės naujienos. Ar pamenate, jog anksčiau „Facebook“ programėlė leido peržiūrėti savo susirašinėjimus toje pačioje programėlėje, o ne atskirai „Messenger“ aplinkoje?

Pasirodo, „Facebook“ svarsto atlikti pakeitimus, kurie ir vėl leistų toje pačioje programėlėje peržiūrėti susirašinėjimus iš „Messenger“ aplinkos. Remiantis naujausia informacija, „Facebook“ programėlėmis kasdien išsiunčiama daugiau nei 140 mlrd. pranešimų, todėl šios aplikacijos kūrėjai svarsto sugrąžinti tai, kas anksčiau buvo įprasta.

Jau dabar yra testuojama galimybė pasiekti „Messenger“ susirašinėjimus per „Facebook“ programėlę. Teigiama, kad jau netrukus turėtų būti pradėta gilesnės integracijos testavimo stadija, kuri vartotojams leistų žymiai lengviau ir paprasčiau bendrauti vieni su kitais.

Priminsime, jog išmaniosios komunikacijos agentūros „Idea prima“ inicijuotos apklausos duomenimis, „Facebook“ paskyrą Lietuvoje turi ir naudoja 93 proc. respondentų – 2 proc. punktais mažiau nei pastaruosius dvejus metus.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!