Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/86424/samsung-pristate-piguji-galaxy-m14-5g-modeli/spausdinti/

„Samsung“ pristatė pigųjį „Galaxy M14 5G“ modelį

Publikuota: 2023-03-14 21:02
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ kasmet pristato gausybę įvairiausių išmaniųjų telefonų. Anksčiau bendrovė buvo gerai žinoma dėl savo kuriamų flagmanų, tačiau pastaruosius metus sulaukia nemažai dėmesio ir dėl savo kuriamų vidutinės ar biudžetinės klasės įrenginių.

„Samsung“ pristatė pigųjį „Galaxy M14 5G“ modelį

Dar sausio mėnesį, „Samsung“ pristatė naująjį „Galaxy A14 5G“ išmanųjį telefoną, o dabar debiutuoja labai panašus modelis. Pietų Korėjos milžinė pristatė naująjį „Samsung Galaxy M14 5G“, kuris pasiūlys panašias savybes kaip „Galaxy A14 5G“, tačiau turės keletą papildomų privalumų.

Naujasis „Samsung Galaxy M14 5G“ aprūpintas 6,6 colių įstrižainės LCD ekranu su Full HD+ raiška, o viršutinėje ekrano dalyje – vandens lašo formos išpjova, kur įmontuota 13 MP asmenukių kamera. Išmaniojo nugarėlėje – trys kameros, o pagrindinė jų turi 50 MP objektyvą. Greta rasime 5 MP plataus kampo kamerą bei 2 MP makro sensorių.

Išmanusis telefonas veiks su „Exynos 1330“ procesoriumi bei turės 4 GB operatyviosios (RAM) atminties, o pirkėjams pateikiamos dvi vidinės atminties opcijos – tai 64 GB arba 128 GB. Atmintines bus galima praplėsti su atminties kortele iki 1 TB. Čia taip pat rasime „Bluetooth 5.1“, NFC bei ausinių lizdą.

„Samsung Galaxy M14 5G“ veikimą palaikys 6000 mAh talpos baterija su 15W įkrovimu. Verta paminėti, jog šis modelis turės ir šoninėje briaunoje įmontuotą pirštų antspaudų jutiklį. Pirkėjams ši naujiena bus prieinama tamsiai mėlynos, šviesiai mėlynos bei baltos spalvų.

Naujasis „Samsung“ išmanusis jau prieinamas Ukrainoje, o netrukus turėtų debiutuoti ir kitose šalyse, įskaitant ir Lietuvą. Naujojo įrenginio kaina prasidės nuo 210 eurų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!