Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/86333/kinai-sukure-neitiketinomis-savybemis-aprupinta-flagmana/spausdinti/

Kinai sukūrė neįtikėtinomis savybėmis aprūpintą flagmaną

Publikuota: 2023-03-08 12:46
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Itin atsparius išmaniuosius telefonus gaminanti Kinijos kompanija „Ulefone“ kasmetinėje „Mobile World Congress“ technologijų parodoje pristatė naująjį „Armor 23 Ultra“ modelį. Nors gamintojas ir neatskleidė ar šis įrenginys pasirodys prekyboje, tačiau „MWC 2023“ parodos metu jis sulaukė didžiulio susidomėjimo ir tikrai nebe reikalo.

Kinai sukūrė neįtikėtinomis savybėmis aprūpintą flagmaną

Pranešama, kad naujasis „Ulefone Armor 23 Ultra“ turėtų būti aprūpintas 6,67 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška. Po šiuo ekranu ketinama įmontuoti ir pirštų antspaudų jutiklį. Žinoma, čia nesunku pastebėti ir išskirtinį šio modelio dizainą, o jo sprendimai suteikia papildomos apsaugos. Nesunku nuspėti, jog įrenginys bus atsparus įvairiausiems aplinkos veiksniams, tokiems kaip karščiui ar didžiuliam šalčiui, smūgiams ir pan. Tai patvirtina ir šio modelio turimi „MIL-STD-810G“ bei IP68/IP69K sertifikatai.

„Ulefone“ naujiena turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1“ procesoriumi, kas užtikrins itin sklandų veikimą, o taip pat turės 16 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. Išmaniojo telefono veikimą palaikys net 7000 mAh talpos baterija su 120W greituoju įkrovimu. Ne ką prasčiau atrodo ir „Armor 23 Ultra“ nugarėlėje esančių kamerų konfigūracija.

Skelbiama, jog pagrindinė šio išmaniojo telefono kamera bus aprūpinta 100 MP raiškos vaizdo jutikliu, o greta rasime ir 16 MP plataus kampo objektyvą. Įdomu tai, jog „Ulefone“ žada, kad asmenukių kamera šiame flagmane bus įmontuota po ekranu. Toks sprendimas pasiūlys 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą objektyvą.

„Ulefone Armor 23 Ultra“ veiks su „Android 13“ operacinės sistemos versija. Deja, tačiau gamintojas neatskleidė kada šis išmanusis telefonas pasirodys prekyboje. Nėra žinoma ir jo kaina.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!