Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/86322/mwc-2023-parodos-metu-pademonstruotas-neitiketina-kamera-aprupintas-irenginys/spausdinti/

„MWC 2023“ parodos metu pademonstruotas neįtikėtina kamera aprūpintas įrenginys

Publikuota: 2023-03-06 12:53
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

„MWC 2023“ parodos metu naują išmanųjį telefoną pristatė „AGM Mobile“. Šios kompanijos atstovai pademonstravo naująjį „AGM G2 Guardian“, kuris pasižymi ne tik puikiomis atsparumo savybėmis, bet pasiūlys ir aukščiausios klasės šiluminę kamerą, kuri veikia iki 500 metrų atstumu.

„MWC 2023“ parodos metu pademonstruotas neįtikėtina kamera aprūpintas įrenginys

„AGM Mobile“ dažnai pristato išmaniuosius telefonus, kurie turi neįprastas ir labai specifines savybes, o būtent toks yra ir naujasis „G2 Guardian“ modelis. Kaip jau minėjome, šio įrenginio nugarėlėje įmontuota speciali šiluminė kamera, kuri gali fiksuoti objektus iki 500 metrų atstumu. Gamintojo teigimu, tokios galimybės atitinka net ir profesionalų poreikius, o jų sprendimas gali praversti gelbėjimo misijose, medžioklėje ir pan.

Išmanusis telefonas aprūpintas 6,58 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Naujasis „AGM G2 Guardian“ veiks su „Qualcomm QCM6490“ mikroschemų rinkiniu, kuris labai retai naudojamas tokio tipo įrenginiuose. Šis lustas turi „Kryo 670“ grafikos procesorių, „Hexagon“ procesorių, o taip pat ir 5G ryšio technologijos palaikymą.

Pranešama, jog šis išmanusis telefonas turės 8 GB operatyviosios (RAM) atminties, tačiau likusios specifikacijos išlieka nežinomos. „AGM Mobile“ atstovai neatskleidė ir kiek kainuos šis įrenginys, išlieka neaišku ir kada jis pasirodys prekyboje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!